28. november 2009

1 kommentarer

minutters læsetid

  • Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Sådan sparer du penge på julegaveindkøbene

Så nærmer julen sig igen, og jul betyder normalt dyre julegaveindkøb. Er du en af dem, der bare går ned i den nærmeste butik og køber dine julegaver? Det kan selvfølgelig være fint nok, men hvis du vil spare mange penge, kunne det være, at du lige skulle prøve at tjekke prisen på nettet først. Ved du ikke, hvor du skal starte, så prøv nogle af de forslag, jeg kommer med her:

 

Bøger

Skal du give bøger i julegave, er det oplagte sted at starte din søgning prissammenligningssiden www.bogpriser.dk. Her finder du formentlig det, du skal bruge, og du får nemt ved at købe bøgerne, hvor de er billigst. Et lille minus er at Bilkas online bogbutik ikke indgår i sammenligningen. Her kan du nemlig ofte finde nogle af de populære nyudgivelser billigere end andre steder. Jeg har ikke selv haft alt for god erfaring med leveringen fra Bilka, men det kan være, at den er blevet bedre, siden sidst jeg handlede der, hvilket efterhånden er et stykke tid siden.

amazonLeder du efter engelske bøger, er et godt forslag at gå ind på www.amazon.co.uk. Amazon er forpligtet til at opkræve dansk moms, så derfor bliver bøgerne ofte for dyre, hvis du køber dem direkte hos Amazon, men i forbindelse med omtalen af hver bog kan du ud over Amazons egen pris (Den pris Amazon først oplyser dig, bliver højere, når du oplyser, at du kommer fra Danmark) også finde prisen på bogen både som ny og brugt hos en lang række andre boghandlere (se billedet), der sælger via Amazons markedsplads. Og de kan ofte sælge til dig uden den danske moms, hvorved prisen på bogen bliver en del lavere.

 

Hårde hvidevarer

Er du på udkig efter hårde hvidevarer er det www.hvidevarepriser.dk, du skal aflægge et besøg. Her kan du både se, hvilke køleskabe, frysere, komfurer o.s.v., der er de mest energivenlige, og hvor du kan købe dem billigst.

 

TV

Fladskærms-tv er en af de varegrupper, du kan spare allermest på ved lige at orientere dig lidt på nettet, i stedet for kun at se på priserne i de fysiske butikker. Især hvis du har kig på en af de lidt dyrere modeller, er det ikke ualmindeligt at du kan spare 25 % i forhold til butiksprisen. www.hifipriser.dk er et af de steder, hvor du kan sammenligne priser på fladskærms-tv.

 

DVD-film

DVD-film er en anden oplagt julegaveide. Her vil jeg foreslå, at du tjekker priserne på www.dvdpriser.dk inden du handler.

 

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner har efterhånden i mange år været en populær julegave. På www.mobilpriser.dk kan du sammenligne priserne hos en lang række sælgere på vel stort set alle de telefoner, du kan købe i Danmark, og du kan selv vælge, om du vil søge på priser med eller uden abonnement.

Hvad enten du leder efter en af kategorierne ovenfor eller noget helt andet, kan du også prøve at tjekke varer og priser på en af de mere brede danske prissammenligningsportaler som f.eks. www.pricerunner.dk og www.kelkoo.dk. Her kan du via forskellige kategorier hurtigt finde frem til netop den vare, du er interesseret i.

 

Og med det er der så bare at sige god fornøjelse med julegaveindkøbene.

PS: Har du andre links til gode prissammenligningssider, så skriv dem gerne i kommentarerne nedenfor.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

relaterede indlæg