Marcos von Ring
Marcos von Ring

“Svar hurtigt, sagen er presserende! Blev du født mellem den 8. juni 1932 og den 26. november 1969?”

Sådan starter annoncen for Marcos von Ring, en mand der ifølge sin egen annonce skulle  være en af tidens største sandsigere. I realiteten er han en del af et verdensomspændende svindelkoncept, et svindelkoncept som ofte ukendte udenlandske personer står bag. Svindlen har fundet sted i mange år og i mange lande. Annoncer og breve ser stort set ens ud i alle lande og spiller på folks håb og tro på overnaturlige kræfter.

Læs nedenfor og i temaet falske spåkoner og clairvoyante hvorfor du ikke skal lade dig narre af Marcos von Ring og andre falske sandsigere.

Sådan prøver Marcos von Ring at narre dig

Marcos von Ring og andre falske clairvoyante spiller på en række psykologiske tricks i deres annoncer og i de breve, de sender til potentielle ofre. Nedenfor kan du se nogle af de ting, Marcos von Ring spiller på for at lokke dig til at reagere på hans annonce:

Sagen er presserende

Det første, du får at vide allerede i overskriften, er at sagen er meget presserende, og at du skal svare hurtigt. Tiden er knap, du skal handle nu, for lykken kommer om kort tid, og derfor skal du returnere værdikuponen hurtigst muligt. Du kan imidlertid finde nøjagtig den samme reklame i ugeblade og kuponhæfter måned efter måned, og uanset hvornår du svarer, får du det samme standardbrev som alle andre. Når han siger, du skal handle hurtigt, er det kun fordi du ikke skal nå at tænke alt for meget over indholdet af reklamen og undersøge nærmere, om det han lover nu også kan være rigtigt.

Kun mænd og kvinder født mellem den 8. juni 1932 og den 26. november 1969

Du er med andre ord en del af en særlig udvalgt særlig heldig gruppe. Men hvis du lægger mærke til, hvor stor en del af Danmarks befolkning, der er født i denne periode, vil du opdage, at du alligevel ikke er så speciel. Perioden er bevidst valgt til at dække den største del af Danmarks voksne befolkning så så mange som muligt kan få mulighed for at svare på reklamen og så firmaet bag Marcos von Ring dermed kan tjene flest mulige penge.

Du får 2 gaver

Marcos von Ring lover dig 2 gaver helt uden beregning, en berømt talisman og en flertydig tydning for hver enkelt person. Reelt får du et masseproduceret stykke papir kaldet en talisman, og så får du et masseproduceret brev, som ikke fortæller dig noget som helst reelt om din fortid eller din fremtid. Det brev, du får, kan du også læse her.

Alt er helt gratis

Det understreges gang på gang, at du ikke skal betale noget. I reklamen står der bl.a. “Send under ingen omstændigheder penge!”, “Den hælp, som Marcos tilbyder dig er 100 % GRATIS!”, “Hjælpen er gratis”, og “For alt det betaler jeg ikke så meget som en krone!”. Det lyder næsten for godt til at være sandt, og det er det også. Du skal måske ikke betale noget for det første brev, du modtager, men det eneste formål med det første brev er at få dig til at sende penge igen og igen efterfølgende.

500.000 kr. til dig, måske endda meget mere

Du får at vide, at du kan vinde 500.000 kr. eller mere, hvis bare du forsyner Marcos von Ring med lidt yderligere oplysninger om dig selv. Heri ligger det reelle formål med reklamen. Det hele går ud på at få dig til at reagere på reklamen og indsende nogle oplysninger om dig selv.

Her på forbrugerbloggen er vi bedre til at spå end Marcos von Ring, og jeg tør godt forudsige, at du bliver snydt, hvis du reagerer på Marcos von Rings annonce. Den eneste, der vinder noget, hvis du svarer på reklamen, er firmaet bag Marcos von Ring, det samme firma som står bag de andre sandsigere, der annoncerer i Danmark, se mere om det i temaet falske spåkoner og clairvoyante.

Annoncer for Marcos von Ring

Selv om Marcos von Ring i sine annoncer gør meget ud af, hvor presserende det er, at du svarer meget hurtigt, så er det nøjagtig den samme reklame, du kan finde igen og igen i forskellige medier. Nedenfor kan du se de reklamer, som forbrugerbloggen.dk er kommet i besiddelse af:

Har du set en annonce i et andet blad, må du meget gerne sende mig det, så jeg kan linke til det her på siden.

Breve fra Marcos von Ring

Jeg har selv indtil videre modtaget to breve fra Marcos von Ring. Det første brev modtog jeg efter at have svaret på en af hans annoncer. Af brevet fremgår det, at Marcos von Ring har besluttet sig for at gøre noget helt specielt for lige netop mig. Han vil sørge for, at jeg vinder ikke bare én, men formentlig flere store gevinster i lotto. Jeg skal bare lige sende ham 430 kr. først. Men så får jeg ud over den store lottogevinst også en række andre gevinster, bl.a. en meget smuk, naturlig månesten.

Det andet brev modtog jeg sammen med et kort brev fra en anden falsk clairvoyant, Marie France. Marie France oplyser, at hun nu går på pension, og hun har derfor for at hjælpe mig givet mine oplysninger videre til hendes ven, Marcos von Ring, hvis kræfter er helt utrolige, og han har tilfældigvis ledig kapacitet til at hjælpe mig. Og så er der ellers et 6 sider langt brev fra Marcos von Ring, der igen lover, at en af de største lottogevinster venter på mig i næste måned, hvis bare lige jeg sender ham 395 kr.

Den "personlige" talisman du modtager

Den "personlige" talisman du modtager

En læser af bloggen har desuden modtaget et 8 sider langt brev fra Marcos von Ring med en “personlig” talisman og en foreløbig tydning, der viser, at der sker noget helt særligt den 31. juli 2009. For at man kan være helt sikker på at få det bedst muligt ud af denne helt særlige begivenhed, skal man dog lige sende 375 kr. + 25 kr. i forsendelsesomkostninger, men så får man også en ekstra gave med i form af et vidunderligt vedhæng med de 7 hellige chakrafelter.

Samme læser som ovenfor har i øvrigt kort tid efter at have modtaget brevet med den særlige dato 31. juli modtaget et helt identisk brev nu blot med den 4. august som den helt specielle dato…

Mit tredje brev fra Marcos von Ring modtog jeg 24. juli 2009. En ukendt kraft fik Marcos von Ring til at gribe fat i sit I Ging-spil og begynde en konsultation for mig, en konsultation der viser, at der vil ske mig noget ganske vidunderligt, hvis jeg sender ham 395 kr., og jeg vil oven i købet også modtage 3 gratis gaver, den store I Ging-bog, I Ging-orakelkortene og mine personlige spillelykketal, sammensat specielt til mig, når jeg skal spille Lotto. Og Marcos von Ring er åbenbart godt klar over, at det hele lyder lidt for fantastisk, for han har også vedlagt et lille brev, hvori han siger: “Jeg ved, du synes, at alt det, jeg har fortalt dig, virker meget usandsynligt og ikke særlig troværdigt… Men jeg kan forsikre dig for, at det er den SKINBARLIGE sandhed!”. Læs brevet.

Svingnings-harmonisatoren

Svingnings-harmonisatoren

Det fjerde brev modtog jeg den 21. august 2009. Marcos har i nogen tid haft mistanke om, at der var en slags barriere omkring mig, som forhindrer ham i at hjælpe mig 100 %, og nu kan han endelig bevise, hvad årsagen er. Han har kontaktet en ekspert i boliganalyse ved navn Michel Sellier. Han har undersøgt det sted, jeg bor, og har konstateret at min bolig udsender negative svingninger, som er i konflikt med mine egne svingninger. Det betyder ifølge Michel Sellier, at mit liv vil være præget af nederlag og fiaskoer. Heldigvis har de en løsning på problemet, jeg skal blot købe en svingningsharmonisator og placere den et bestemt sted i min lejlighed, så bliver alt godt igen, og jeg vinder snart den store lottogevinst. Michel Sellier har allerede fremstillet en svingningsharmonisator specielt til mig, og for min skyld har Marcos von Ring allerede fået den tilsendt. Nu står den blot på hans skrivebord og venter på, at jeg sender ham 395 kr., så sender han den til mig.

Læs det fjerde brev fra Marcos von Ring
Læs det vedlagte brev fra Michel Sellier
Læs et fuldstændig identisk brev Marcos von Ring har sendt til en læser af bloggen
Læs et andet fuldstændig identisk brev til en anden læser
Læs et tredje fuldstændig identisk brev

Pentakel vedlagt brev 5

Pentakel vedlagt brev 5

Det 5. brev modtog jeg den 19. september 2009. Denne gang kan jeg se frem til at indkassere fem store pengegevinster, fordi Marcos har besluttet sig for at udføre en helt speciel ceremoni kaldet “Ceremoni del Argenus” for netop mig og nogle få andre. Jeg skal blot udføre et særligt ritual med det vedlagte pentakel, udfylde den vedlagte specialblanket og betale 370 kr. inden…

Læs de øvrige breve, jeg har modtaget fra Marcos von Ring i mit indlæg “Pas på Marcos von Ring“.

Har du modtaget andre breve end dem, du ser herover, må du meget gerne hjælpe med at advare andre ved at sende mig det, så jeg kan linke til det her på siden.

Se hvilke danske firmaer, der tjener penge på svindlen

Desværre medvirker en række danske virksomheder med at udbrede kendskabet til Marcos von Ring og andre falske clairvoyante. Og de tager sig godt betalt for det. Nedenfor kan du se en oversigt over de annoncer for Marcos von Ring forbrugerbloggen.dk har kendskab til.

Medie Dato Annoncepris (ex. moms) Udgiver
Guldkataloget Marts 2009 219.000 kr. (opslag) Responsgruppen ApS
Aller Respons (inkl. indlæg i Ude og Hjemme) April 2009 199.000 kr. (opslag) Aller Press A/S
Hjemmet Uge 22 2009 40.900 kr. (helside) Egmont Magasiner A/S
Hendes Verden Uge 22 2009 23.900 kr. (helside) Egmont Magasiner A/S
Her & Nu Uge 22 2009 32.500 kr. (helside) Egmont Magasiner A/S
B.T. Uge 26 2009 75.000 kr. (helside) Berlingske Media A/S
Familien Danmark Uge 37 2009 ? (helside) ?
Hus & Have avisen Uge 38 2009 65.000 kr. (halvside) Hus & Have Avisen ApS
Nyt om boligen Uge 42 2009 198.000 kr. (helside) ?

Har du set en annonce, der ikke er nævnt i oversigten, så send gerne en mail med oplysning om, hvor du så den og gerne en kopi af annoncen, hvis du har mulighed for det.

Andre falske sandsigere der opererer i Danmark

Blogindlæg om Marcos von Ring

Spørgsmål?

Er du stadig usikker på, om du skal tro på Marcos von Ring, så læs temaet falske spåkoner og clairvoyante.

Har du nogen spørgsmål så send dem til kontakt@forbrugerbloggen.dk.