​​​​Marcos von Ring

Marcos von Ring
Marcos von Ring

“Svar hurtigt, sagen er presserende! Blev du født mellem den 8. juni 1932 og den 26. november 1969?”

Sådan starter annoncen for Marcos von Ring, en mand der ifølge sin egen annonce skulle  være en af tidens største sandsigere. I realiteten er han en del af et verdensomspændende svindelkoncept, et svindelkoncept som ofte ukendte udenlandske personer står bag. Svindlen har fundet sted i mange år og i mange lande. Annoncer og breve ser stort set ens ud i alle lande og spiller på folks håb og tro på overnaturlige kræfter.

Læs nedenfor og i temaet falske spåkoner og clairvoyante hvorfor du ikke skal lade dig narre af Marcos von Ring og andre falske sandsigere.

Sådan prøver Marcos von Ring at narre dig

Marcos von Ring og andre falske clairvoyante spiller på en række psykologiske tricks i deres annoncer og i de breve, de sender til potentielle ofre. Nedenfor kan du se nogle af de ting, Marcos von Ring spiller på for at lokke dig til at reagere på hans annonce:

Sagen er presserende

Det første, du får at vide allerede i overskriften, er at sagen er meget presserende, og at du skal svare hurtigt. Tiden er knap, du skal handle nu, for lykken kommer om kort tid, og derfor skal du returnere værdikuponen hurtigst muligt. Du kan imidlertid finde nøjagtig den samme reklame i ugeblade og kuponhæfter måned efter måned, og uanset hvornår du svarer, får du det samme standardbrev som alle andre. Når han siger, du skal handle hurtigt, er det kun fordi du ikke skal nå at tænke alt for meget over indholdet af reklamen og undersøge nærmere, om det han lover nu også kan være rigtigt.

Kun mænd og kvinder født mellem den 8. juni 1932 og den 26. november 1969

Du er med andre ord en del af en særlig udvalgt særlig heldig gruppe. Men hvis du lægger mærke til, hvor stor en del af Danmarks befolkning, der er født i denne periode, vil du opdage, at du alligevel ikke er så speciel. Perioden er bevidst valgt til at dække den største del af Danmarks voksne befolkning så så mange som muligt kan få mulighed for at svare på reklamen og så firmaet bag Marcos von Ring dermed kan tjene flest mulige penge.

Du får 2 gaver

Marcos von Ring lover dig 2 gaver helt uden beregning, en berømt talisman og en flertydig tydning for hver enkelt person. Reelt får du et masseproduceret stykke papir kaldet en talisman, og så får du et masseproduceret brev, som ikke fortæller dig noget som helst reelt om din fortid eller din fremtid. Det brev, du får, kan du også læse her.

Alt er helt gratis

Det understreges gang på gang, at du ikke skal betale noget. I reklamen står der bl.a. “Send under ingen omstændigheder penge!”, “Den hælp, som Marcos tilbyder dig er 100 % GRATIS!”, “Hjælpen er gratis”, og “For alt det betaler jeg ikke så meget som en krone!”. Det lyder næsten for godt til at være sandt, og det er det også. Du skal måske ikke betale noget for det første brev, du modtager, men det eneste formål med det første brev er at få dig til at sende penge igen og igen efterfølgende.

500.000 kr. til dig, måske endda meget mere

Du får at vide, at du kan vinde 500.000 kr. eller mere, hvis bare du forsyner Marcos von Ring med lidt yderligere oplysninger om dig selv. Heri ligger det reelle formål med reklamen. Det hele går ud på at få dig til at reagere på reklamen og indsende nogle oplysninger om dig selv.

Her på forbrugerbloggen er vi bedre til at spå end Marcos von Ring, og jeg tør godt forudsige, at du bliver snydt, hvis du reagerer på Marcos von Rings annonce. Den eneste, der vinder noget, hvis du svarer på reklamen, er firmaet bag Marcos von Ring, det samme firma som står bag de andre sandsigere, der annoncerer i Danmark, se mere om det i temaet falske spåkoner og clairvoyante.

Annoncer for Marcos von Ring

Selv om Marcos von Ring i sine annoncer gør meget ud af, hvor presserende det er, at du svarer meget hurtigt, så er det nøjagtig den samme reklame, du kan finde igen og igen i forskellige medier. Nedenfor kan du se de reklamer, som forbrugerbloggen.dk er kommet i besiddelse af:

Har du set en annonce i et andet blad, må du meget gerne sende mig det, så jeg kan linke til det her på siden.

Breve fra Marcos von Ring

Jeg har selv indtil videre modtaget to breve fra Marcos von Ring. Det første brev modtog jeg efter at have svaret på en af hans annoncer. Af brevet fremgår det, at Marcos von Ring har besluttet sig for at gøre noget helt specielt for lige netop mig. Han vil sørge for, at jeg vinder ikke bare én, men formentlig flere store gevinster i lotto. Jeg skal bare lige sende ham 430 kr. først. Men så får jeg ud over den store lottogevinst også en række andre gevinster, bl.a. en meget smuk, naturlig månesten.

Det andet brev modtog jeg sammen med et kort brev fra en anden falsk clairvoyant, Marie France. Marie France oplyser, at hun nu går på pension, og hun har derfor for at hjælpe mig givet mine oplysninger videre til hendes ven, Marcos von Ring, hvis kræfter er helt utrolige, og han har tilfældigvis ledig kapacitet til at hjælpe mig. Og så er der ellers et 6 sider langt brev fra Marcos von Ring, der igen lover, at en af de største lottogevinster venter på mig i næste måned, hvis bare lige jeg sender ham 395 kr.

Den "personlige" talisman du modtager
Den "personlige" talisman du modtager

En læser af bloggen har desuden modtaget et 8 sider langt brev fra Marcos von Ring med en “personlig” talisman og en foreløbig tydning, der viser, at der sker noget helt særligt den 31. juli 2009. For at man kan være helt sikker på at få det bedst muligt ud af denne helt særlige begivenhed, skal man dog lige sende 375 kr. + 25 kr. i forsendelsesomkostninger, men så får man også en ekstra gave med i form af et vidunderligt vedhæng med de 7 hellige chakrafelter.

Samme læser som ovenfor har i øvrigt kort tid efter at have modtaget brevet med den særlige dato 31. juli modtaget et helt identisk brev nu blot med den 4. august som den helt specielle dato…

Mit tredje brev fra Marcos von Ring modtog jeg 24. juli 2009. En ukendt kraft fik Marcos von Ring til at gribe fat i sit I Ging-spil og begynde en konsultation for mig, en konsultation der viser, at der vil ske mig noget ganske vidunderligt, hvis jeg sender ham 395 kr., og jeg vil oven i købet også modtage 3 gratis gaver, den store I Ging-bog, I Ging-orakelkortene og mine personlige spillelykketal, sammensat specielt til mig, når jeg skal spille Lotto. Og Marcos von Ring er åbenbart godt klar over, at det hele lyder lidt for fantastisk, for han har også vedlagt et lille brev, hvori han siger: “Jeg ved, du synes, at alt det, jeg har fortalt dig, virker meget usandsynligt og ikke særlig troværdigt… Men jeg kan forsikre dig for, at det er den SKINBARLIGE sandhed!”. Læs brevet.

Svingnings-harmonisatoren
Svingnings-harmonisatoren

Det fjerde brev modtog jeg den 21. august 2009. Marcos har i nogen tid haft mistanke om, at der var en slags barriere omkring mig, som forhindrer ham i at hjælpe mig 100 %, og nu kan han endelig bevise, hvad årsagen er. Han har kontaktet en ekspert i boliganalyse ved navn Michel Sellier. Han har undersøgt det sted, jeg bor, og har konstateret at min bolig udsender negative svingninger, som er i konflikt med mine egne svingninger. Det betyder ifølge Michel Sellier, at mit liv vil være præget af nederlag og fiaskoer. Heldigvis har de en løsning på problemet, jeg skal blot købe en svingningsharmonisator og placere den et bestemt sted i min lejlighed, så bliver alt godt igen, og jeg vinder snart den store lottogevinst. Michel Sellier har allerede fremstillet en svingningsharmonisator specielt til mig, og for min skyld har Marcos von Ring allerede fået den tilsendt. Nu står den blot på hans skrivebord og venter på, at jeg sender ham 395 kr., så sender han den til mig.

Læs det fjerde brev fra Marcos von Ring
Læs det vedlagte brev fra Michel Sellier
Læs et fuldstændig identisk brev Marcos von Ring har sendt til en læser af bloggen
Læs et andet fuldstændig identisk brev til en anden læser
Læs et tredje fuldstændig identisk brev

Pentakel vedlagt brev 5
Pentakel vedlagt brev 5

Det 5. brev modtog jeg den 19. september 2009. Denne gang kan jeg se frem til at indkassere fem store pengegevinster, fordi Marcos har besluttet sig for at udføre en helt speciel ceremoni kaldet “Ceremoni del Argenus” for netop mig og nogle få andre. Jeg skal blot udføre et særligt ritual med det vedlagte pentakel, udfylde den vedlagte specialblanket og betale 370 kr. inden…

Læs de øvrige breve, jeg har modtaget fra Marcos von Ring i mit indlæg “Pas på Marcos von Ring“.

Har du modtaget andre breve end dem, du ser herover, må du meget gerne hjælpe med at advare andre ved at sende mig det, så jeg kan linke til det her på siden.

Se hvilke danske firmaer, der tjener penge på svindlen

Desværre medvirker en række danske virksomheder med at udbrede kendskabet til Marcos von Ring og andre falske clairvoyante. Og de tager sig godt betalt for det. Nedenfor kan du se en oversigt over de annoncer for Marcos von Ring forbrugerbloggen.dk har kendskab til.

MedieDatoAnnoncepris (ex. moms)Udgiver
GuldkatalogetMarts 2009219.000 kr. (opslag)Responsgruppen ApS
Aller Respons (inkl. indlæg i Ude og Hjemme)April 2009199.000 kr. (opslag)Aller Press A/S
HjemmetUge 22 200940.900 kr. (helside)Egmont Magasiner A/S
Hendes VerdenUge 22 200923.900 kr. (helside)Egmont Magasiner A/S
Her & NuUge 22 200932.500 kr. (helside)Egmont Magasiner A/S
B.T.Uge 26 200975.000 kr. (helside)Berlingske Media A/S
Familien DanmarkUge 37 2009? (helside)?
Hus & Have avisenUge 38 200965.000 kr. (halvside)Hus & Have Avisen ApS
Nyt om boligenUge 42 2009198.000 kr. (helside)?

Har du set en annonce, der ikke er nævnt i oversigten, så send gerne en mail med oplysning om, hvor du så den og gerne en kopi af annoncen, hvis du har mulighed for det.

Andre falske sandsigere der opererer i Danmark

Blogindlæg om Marcos von Ring

Spørgsmål?

Er du stadig usikker på, om du skal tro på Marcos von Ring, så læs temaet falske spåkoner og clairvoyante.

Har du nogen spørgsmål så send dem til kontakt@forbrugerbloggen.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

 1. Hej Dana

  Når du modtager brev fra svindleren, skal du slet ikke svare ham, du skal heller ikke læse det. Riv det i stykker og smid det ud. Jeg har været det igennem, så jeg ved hvad jeg taler om. Jeg prøvede også, at skrive om at han skulle lade mig være i fred, men han fortsatte. Derefter besluttede jeg mig for slet ikke at gøre noget som helst. Et par gange kom der meddelelse om at der var en pakke til mig, men jeg hentede dem aldrig, for det kunne måske være tomme pakker, som man så skulle betale en formue for.

  Det lyder hårdt, men som sagt lad være med at svare, for så bilder han sig ind at du netop er interesseret og kan presse penge af dig. Efterhånden som han opdager, at du ikke vil være med mere, vil han ( forhåbentlig ) ikke bruge mere energi på denne sag.

  Det er nu næsten 5 mdr. siden jeg sidst hørte fra ham. Jeg går ud fra, at han ikke sender mig mere.

  Du må også sørge for at advare alle dine venner og bekendte.

  Jeg ønsker dig held og lykke

 2. Hej jeg har brug for jeres råd og hjælp. Har bare lidt den samme fejl, så annoncen og skrev mit navn, efternavn, og hvornår jeg er født og så har jeg modtaget et brev fra ham til min e-mail, at han snart vil sende mig den fremtidige fortolkning. HVAD skal jeg gøre nu? Hvor kan jeg få brev? ER DETTE HJEM TIL MIG? JA skal betale for, at jeg virkelig ikke ønsker HVAD SKAL JEG GØRE? SKAL jeg bryder mig ikke til at afhente det brev, som han sender? HJÆLP PLEASE. Jeg skulle ikke betale for sådan en svindler :(:(:( jeg har sendt e-mail til ham og bad ham om ikke at sende noget. Jeg behøver svar!

 3. Hvor er det bare vildt at læse alle jeres indlæg om Marcos Von Ring.. Jeg var selv så godtroende, da jeg på nettet faldt over én af hans annoncer. Den omhandlede, at hvis jeg skyndte mig, inden d. ét eller anden dato, skyndte mig at melde mig til hans “organisation”, ville jeg modtage en Talisman. Ha ha, jeg kun grine af det hele nu.

  For selvfølgelig lyder det for godt til at være sandt. Men jeg prøvede at sende nogle oplysninger ind, og se, hvad der ville ske. Men da jeg modtog 2.brev, skulle jeg pludselig betale 420kr for at få flere oplysninger om min fremtid..! Og så stoppede jeg med det samme..

  Det er for vidt bondefangeri. At man har samvittighed til at narre folk på den måde..

  Hilsen Naja

 4. Hej
  Der er også annonce med i 2Nyt om boligen” nr. 3 oktober 2009 som lige er blevet omdelt af Post Danmark til villa-og rækkehuse.

  Med venlig hilsen Karen Nikolaisen

 5. Jeg modtager stadig breve med jævne mellemrum og desværre kan man ikke returnere dem, fordi de er sendt som betalt luftpost fra Tyskland. Dvs. der er ingen afsenderadresse, som man kan returnere dem til.

  Indtil nu har jeg sendt alle de breve jeg har fået til Peter Fogh Knudsen, men dels er det samme “surdej” i alle brevene, og dels koster det i porto at videresende dem. Så nu har jeg besluttet at smide dem ud – ulæste.

  Venlig hilsen
  Birthe Thystrup

 6. Ad Marcos von Ring – jeg har såmænd også fået adskillige breve fra bemeldte herre, og tidligere Marie France samt Maria Duval og …….IFA institulederen dr.Berthold von Graatz.
  Jeg læser deres “forudsigelser”…. som god underholdning og prøver at finde “fejl”. F.eks Marie France, der meddelte mig, at hun lige var gået “under mine vinduer”. Det skal siges, at jeg bor i et almindeligt parcelhus, hvor vinduerne sidder ca. 1 meter over jorden…. Og .for nogle år siden skrev hun til mig …..”inden næste fuldmåne den 23. september”: Månen var fuld den 28. september. Og en sidste: Marie bor i Schweitz. Hun var i Tyskland på rejse og ønskede værdikupon tilsendt, så hun havde den når hun vendte hjem til …..Danmark…
  Men der er nok desværre adskillige personer, som hopper på “limpinden”.
  Venlig hilsen Anna Rafaelsen

 7. Så har jeg igen fået brev fra Hr Von Ring om nogle pengebeløb og endnu et ritual som han vil udføre for nogle særligt udvalgte venner. Der var også vedlagt et billede af en såkaldt pentakel, som skulle rumme en speciel energi. Han forlangte den nette sum af kr. 370. Hvis det skulle forestille at være et venskab, så er det vist en kostbar affære. Utroligt, at “han” ikke vil respektere et nej tak til trods for, at jeg har skrevet 2 gange og bedt “ham” om, at lade mig være i fred

 8. Nå. Jeg havde helt glemt, at jeg ikke har en scanner efter jeg har fået ny printer. Det beklager jeg. Tror du ikke der er en anden der har fået den reklame?

 9. Hej. Jeg har netop læst omtalte annonce i et husstandsomdelt blad ved navn “Familien Danmark” som udgiver sig for at være forbrugerinfo men i virkeligheden er en stor reklame. Så jeg blev noget forbavset over at læse, at ellers sobre blade som “Hjemmet” og “Hendes Verden” kan finde på at acceptere sådan en annoncør. Jeg blev så rystet over annoncen, at jeg med det samme undersøgte nettet for at finde ud af, hvad det med ham Marco von Ring i virkeligheden handlede om. Det var så tydeligt, at man forsøger at snyde mennesker som i forvejen er i en svær situation i form af økonomiske problemer og ensomhed. Samtidig henvender den sig til en aldersgruppe på 40+, hvor især den ældre del af det segment kan have svært ved at gennemskue sådanne annoncer. Og jeg forstår godt hvorfor. Som der bliver nævnt her lægger de meget vægt på, at de virkelig slet ikke vil have nogle penge, og der argumenteres godt for, at Marco von Ring er en anerkendt, troværdig person, og han har også skrigblå øjne, der giver den der opfattelse af, at han kan noget specielt. Grunden til at jeg henvender mig er, at jeg bliver så forarget over at mennesker kan leve med at tjene på andres ulykke. Jeg vil opfordre til at man tager kontakt til et af disse forbrugerprogrammer alla “Operation X” fra TV2, som det også er nævnt her, så de kan hjælpe til med at få det stoppet. Medierne kan tit have stor påvirkning. Også politisk, for jeg mener ikke at det burde være lovligt at markedsføre sig på en så uanstændig måde. Hvis nogle af de mennesker der er blevet snydt af Marco von Ring føler sig stødt over at jeg har sat dem i bås med det jeg har skrevet, beklager jeg. Det har på ingen måde været min intention.
  Michael

 10. Hej Mogens. Ja det er præcis det samme brev med al hans bavl om dårlige svingninger i boligen. MEN det forsvinder hvis jeg køber svingningsharmonisatoren. Aldrig om jeg vil. Det skulle såmænd ikke forbavse mig, om der kommer meddelelse om at der er en pakke til mig. Den bliver bare aldrig hentet. Desuden har jeg skrevet et brev hvori jeg beder ham om at lade mig være i fred og ikke sende mere. Jeg håber han respekterer det.

 11. Ja, Mette – der er også dårlige svingninger i min mors hus – Det kan tydes alene på adressen. Det lyder som om det er det samme brev, som du også har fået med tilbud om at købe en svingningsharmonisator – Det er jo ikke så svært i disse EDB tider at få produceret en lang række breve med forskellige navne – Og selvfølgelig er det rent plat. Dette brev er underskrevet af Michel Sellier med henvisning til en undersøgelse foretaget af Marcos von Ring.MEN – der bliver ingen køb.
  Uanset de mange dårlige svingninger, har min mor for ikke så lang tid siden vundet et rigtigt stort beløb – men måske svingningerhe holdt sig en enkelt fridag.

 12. Ja så har jeg igen modtaget brev fra Von Ring. Det drejer sig netop om at min bolig udsender negative svingninger. Løsningen på dette problem ville være den omtalte svingningsharmonisator, som han var så venlig at vedlægge et billede af. Uden den ville de ting jeg fremover beskæftiger mig med, være dømt til at mislykkes. Det virkede som en skjult trussel fordi jeg har sagt fra over for svindelen. Jeg har nu sendt et brev hvori jeg beder dem om at lade mig være i fred og håber de vil forstå det. Hvis der kommer flere breve, bliver de revet i stykker og smidt ud. Jeg må vel bedst selv kunne mærke om der er negativ energi i min bolig

 13. Jeg modtog i dag mit første brev fra Marcos, hvor jeg bare blev så glad for de ting han skrev. Er nok lidt overtroisk, og så kan man jo ik andet juble, når han skriver jeg vinder en masse penge, samt bliver lykkelig!

  Jeg skyndte mig selvfølgelig at udfylde spørgeskemaet og endda lagde et billede i også. Jeg troede virkelig på det!

  var på vej afsted med brevet, da min sjette sans sagde mig jeg alligevel lige måtte tjekke på nettet, og så finder jeg dette indslag – og ikke nok med det, så er mit brev FULDSTÆNDIG ens med det til Birthe. Eneste forskel er navnet og stjernetegnet, eller står der detr det samme! Hvor er jeg bare GAL lige nu – tænk man kan snyde mennesker der har det svært, og tage penge fra dem, som de faktisk ikke har! SÅDAN EN SVINDLER OG IDIOT!

  Blev så frustreret at jeg begyndte at græde, for ønskede nok bare det hele skulle være sandt, når livet ikke lige går så skide godt, og så er det hele er bare en stor løgn, hvor er jeg skuffet!.

  Forstår slet ikke man kan have samvittighed til det, og han skal helt klart meldes til politiet samt operation x.

  1000 tak for dit indlæg, eller var jeg blevet godt og grundigt snydt! Det er bare for meget :o(

 14. Jeg fik også brev idag, fra Marcos .men jeg markulerede dem før jeg fik læst brevet. Da han også har snydt mig, inden han kommer for godt igang fik jeg tilintetgjort brevet. Jeg er jo blevet godt og grundigt snydt af Marie France, hvor hun narrede mig 1300 kr.

 15. Ja så er jeg her igen. Endnu en gang har hr. Von Ring henvendt sig til mig. Et nyt brev med mere “gas” om at jeg kan blive mangemillionær og leve lykkeligt til mine dages ende, men jeg skal altså lige først sende kr.390, men det kan der overhovedet ikke være tale om. Som “noget nyt” nævner han en kinesisk orakelbog ved navn I Ging. Dette fantastiske værk skulle være skabt af nogle “åndelige fædre”. Jeg har aldrig hørt om I Ging. Er der nogen andre der har? Det skulle være bogen om livet, hvor der forklares om Universets love som styrer alt, om anvendelse af træpinde, røllikestængler eller kinesiske mønter. Det lyder som noget værre vrøvl, hvad det sikkert også er. Jeg siger igen: Jeg reagerer IKKE på dette brev.

 16. Jeg lige fået meddelelse om at der er kommet en pakke til mig fra hr. Von Ring. Prisen er den nette sum af 500 kr. Jeg AGTER IKKE på noget tidspunkt at hente denne pakke. Den kunne jo være tom og så kan man stå der med håret ned af nakken.

  Godt at jeg i tide har indset, at det er et fupforetagende. De får IKKE MINE PENGE.

 17. Først vil jeg sige at det er en god hjemmeside. Hvor er det godt at der bliver taget fat i den form for svindel. Jeg så en annonce for Marcos von Ring i Hendes Verden lige inden Pinse. Hans hjælp var gratis, man skulle ikke betale så meget som en krone, det var helt uden beregning. Jeg var tåbelig nok til at svare. Der gik en måned før jeg hørte fra ham og så skulle jeg pludselig betale 430 kr. i det første brev. I det næste var prisen 370 kr. Jeg spurgte hvad meningen var, men det er nu 2 uger siden jeg sidst hørte fra svindleren. Jeg sender ingen penge til dette fupforetagende og evt. kommende breve bliver returneret. Jeg kan kun sige som mange før mig: Lad være med at tro på hvad I læser og LAD VÆRE MED AT REAGERE

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

​.