​​​​Marie France

Marie France
Marie France

Hvad ønsker du dig allermest i dit liv? Flere penge, mere kærlighed, mere lykke, en ny bil, at betale din gæld, komme ud at rejse, hjælpe nogen du holder af, bestå en vigtig eksamen eller vinde en prisopgave…”.

Sådan starter annoncerne for Marie France, en kvinde der ifølge sin egen annonce er en kendt clairvoyant. I realiteten er hun en del af et verdensomspændende svindelkoncept, et svindelkoncept som ukendte udenlandske personer formentlig står bag. Svindlen har fundet sted i mange år og i mange lande. Annoncer og breve ser stort set ens ud i alle lande og spiller på folks håb og tro på overnaturlige kræfter.

I temaet falske spåkoner og clairvoyante kan du se, hvorfor du ikke skal lade dig narre af Marie France og andre falske sandsigere.

  

Annoncer for Marie France

Nedenfor kan du se de reklamer for Marie France, som forbrugerbloggen.dk har kendskab til:

Har du set en annonce i et andet blad, må du meget gerne sende mig det, så jeg kan linke til det her på siden.

 

Breve fra Marie France

Har du først reageret på én af Marie Frances annoncer, kan du godt forberede dig på en masse “personlige” breve, hvori Marie France hver gang prøver at overtale dig til at sende hende penge. Nedenfor kan du se de 7 breve, jeg har modtaget indtil nu:

I det sidste brev, brev 8, som jeg modtog den 29. juni 2009, oplyser Marie France, at hun nu går på pension. Hun har derfor for at hjælpe mig givet mine oplysninger videre til hendes ven, Marcos von Ring, som hun fortæller også er en berømt clairvoyant, hvis kræfter er helt utrolige. Han har tilfældigvis ledig kapacitet til at hjælpe mig og ha derfor vedlagt et 6 sider langt brev, der lover mig guld og grønne skove, bl.a. i form af en af de største lottogevinster, som venter på mig i næste måned, hvis bare lige jeg sender ham 395 kr.

 

Se hvilke danske firmaer, der tjener penge på svindlen

Desværre medvirker en række danske virksomheder med at udbrede kendskabet til Marie France og andre falske clairvoyante. Og de tager sig godt betalt for det. Nedenfor kan du se en oversigt over de annoncer for Marie France forbrugerbloggen.dk har kendskab til.

MedieDatoAnnoncepris (ex. moms)Udgiver
GuldkatalogetOktober 2008219.000 kr. (opslag)Responsgruppen ApS
Aller ResponsJanuar 2009199.000 kr. (opslag)Aller Press A/S

 
Har du set en annonce, der ikke er nævnt i oversigten, så send gerne en mail med oplysning om, hvor du så den og gerne en kopi af annoncen, hvis du har mulighed for det.

 

Andre falske sandsigere der opererer i Danmark

 

Blogindlæg om Marie France

 

Spørgsmål?

Er du stadig usikker på, om du skal tro på Marie France, så læs temaet falske spåkoner og clairvoyante.

Har du nogen spørgsmål så send dem til kontakt@forbrugerbloggen.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

  1. Hvad der egentligt forbløffer mig mest er at svindlen lønner sig for ellers gjorde annoncørene det ikke.

    At der er nogen der er så nemme og nogle så mentalt udfordrede, sølle stakler, at de falder for noget sådanne kommer jeg ikke til at fatte til min død.

    Det forklarer hvorfor vores verden er blevet så massivt overfladisk som den er, der er INGEN kritisk sans eller fornuftig, begavet dialog tilbage. Kun spin og løgne.
    Hele vejen fra spidsen af “samfunds-pyramiden” og ned til soklen. Gud-fader…Hvis der kom et rumskib forbi ville
    jeg springe på udvendigt og tage chancen i det lufttomme rum!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

​.