17. december 2008

17 kommentarer

minutters læsetid

 • Forside
 • /
 • Blog
 • /
 • Sandheden om den clairvoyante Marie France
Den magiske talisman
Den magiske lykketalisman

Får man virkelig sine vildeste ønsker opfyldt, hvis man sender penge til Marie France?

Nej, det gør man ikke. Der er tale om plattenslageri. Vildledende og dermed strafbar markedsføring i henhold til markedsføringslovens § 2 (nu § 3), har Forbrugerombudsmanden tidligere udtalt. Jeg har nu søgt lidt på nettet og her er, hvad jeg har fundet frem til.

Under hovedoverskriften “Eksempler på fup” skrev Forbrugerombudsmanden i 2005 sådan her om Marie France:

Ser du i postordrekataloger tilbud om at få lagt dit horoskop helt gratis? Kan du få 7 ønsker opfyldt? – og løfter om lottogevinster og lykke, hvis du benytter dig af et tilbud fra Maria Duval, Marie France eller andre spåkoner i udlandet?

De fiktive spåkoner tilbyder magiske talismaner og personlige råd gennem brevkorrespondance

med forbrugerne. De magiske talismaner er imidlertid ikke mere magiske end et almindeligt stykke papir, og de “personlige råd” er

nøjagtig ens – uanset hvem “spåkonen” skriver til. Det eneste magiske ved spåkonerne er deres evne til stadig at finde på nye påskud til at opkræve flere penge hos forbrugerne, som ønsker at finde lykken i livet. Forbrugerombudsmanden må stærkt fraråde forbrugerne at betale til spåkonerene, hvis virksomhed er det rene plattenslageri.

Forbrugerombudsmanden oplyser også på sin hjemmeside, at der slet ikke står nogen “spåkone” bag annoncerne.

Flere danske medier lovede for nogle år siden at afstå fra at bringe reklamer for selskabet bag Marie France fremover. Men nu har en ny kuponhæfteudgiver, Responsgruppen ApS, tilsyneladende accepteret at indrykke en reklame. Måske det hænger sammen med, at det koster 219.000 kr. at indrykke en annonce svarende til den, som Marie France indrykkede for nylig (125.000 kr. ved halvt oplag). Men så kommer reklamen også ud til 1,8 millioner husstande og 250.000 e-mail adresser ifølge Responsgruppens egen hjemmeside.

At et firma er villig til at bruge så mange penge på markedsføring viser jo noget om, hvor mange penge der formentlig er i denne form for fup-markedsføring. Mindst 600 forbrugere skal narres bare for at få annonceringsomkostningerne hjem. Men det må firmaet bag Marie France jo have vurderet kunne lade sig gøre, for ellers ville det jo være en dårlig forretning at indrykke annoncen. Og tro mig om ikke også de har en forventning om, at væsentlig flere lader sig narre.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

 1. Jeg har for nyligt opdaget, at min mor der har en begyndende demens, har betalt til Marie France, ifa og Marcos von Ring igennem flere år. Jeg tror at hun har betalt over 10.000 kr. til dem. Hun kan ikke finde ud af at sortere i hvilke girokort, der skal betales og hvilke man bare skal smide ud. Desuden mener hun stadig at de vil give hende mange penge på et tidspunkt. Jeg fortæller hende at det kun er dem der bliver rige, ikke hende. Hun betaler alt pr. automatik. Jeg bliver så forbandet når jeg kommer og ser at hun igen har betalt. Det er jo nærmest umuligt at stoppe. Er der nogen der har en løsning?

  1. Hej Bente
   Jeg synes, du skal skrive til de forskellige clairvoyante og kræve pengene retur. Flere af dem lover pengene retur, hvis du ikke er tilfreds.
   Du kan også prøve at sende firmaerne et brev, hvori I frabeder jer fremtidige henvendelser. Du finder en brevskabelon, du kan bruge i temaet om clairvoyante.
   Modtager I fortsat breve efter at have sendt det brev, kan I melde firmaerne til politiet, idet de så kan straffes for at sende uønskede reklamer.

 2. Jeg har også modtaget breve og nogen af dem , syntes jeg ramte godt , så jeg svarede på et brev , men fik ikke noget svar tilbage , selvom der stod det hastede . Til gengæld fik jeg et “dommedagsprofeti” i dag med posten , og jeg blev så ked af det og fik så ondt i maven , jeg var næsten bange for ikke at svare tilbage til Marcus Von Ring . Marie modtager jeg også brev fra on and off …

  Det er utroligt at man kan snyde og gøre folk både bange og ked af det .

  Hvis jeg modtaget bare 1 brev til , går jeg til Politiet og anmelder det , jeg vil godt være glad ( uden at vinde millioner ) og ikke blive bange for hans “undertone” trusler .

 3. 16.juli.2009.
  Jeg er også en af dem som er blevet godt og grundigt snydt af Marie France, med at jeg vil vinde så også mange penge så jeg ikke har økonomiske problemer. Jeg ville vinde over 1 mill. den 26 juni, på en fredag hvor der ikke er lotto udtrækning, men hvor vil pengene komme fra? derefter var hun ved at trække sig tilbage, derfor anbefaldede hun mig Marcos von Ring, der lovede Marcos også de samme store held jeg vil få. Fornylligt modtog jeg et brev fra ifa, som lovede lige så meget om ikke mere end de forrige.
  Jeg synes det er usmageligt at bruge svage sjæle ved at lokke penge fra dem på den måde. Jeg har store økonomiske problemmer, og har set Marie France som en udvej, som en der kan hjælpe. Men jeg blev så skuffet, jeg har jo givet min tillid til hende. Hvem kan man så stole på efterhånden? Jeg har sendt penge via efterkrav til Marie F. 3 gange ialt på over 1300 kr. de penge kunne jeg have brugt til noget andet.
  Jeg håber jeg er blevet klogere. Jeg vil ikke kræve pengene tilbage jeg vil jo aldrig får dem tilbage selv om hun lover at jeg til hver en tid kan kræve dem tilbage hvis hendes forudsigelser ikke har hjulpet.
  Hvor er jeg bare skuffet, det er bare en lille trøst for mig at jeg ikke er alene med oplevelsen.

 4. Jeg modtager også masser af breve fra Maria France, også det brev hvor hun er i Tyskland. I dag den 29-6-09, har jeg modtagt brev fra Marcos von Ring for første gang.

 5. I forlængelse af Hans Olesens kommentar har jeg lige opdaget, at der står det samme kundenummer i alle de breve, jeg modtager fra både Marie France, Marcos von Ring og IFA Institut og Forskningsanstalt, så meget tyder på, at det er samme bagmand, der står bag alle 3.

 6. jeg har siden før oktober 2008 modtaget breve fra “marie france” har dog aldrig svaret på noget eller indbetalt penge, da jeg syntes det har virket underligt, og pludselig får man så også brev fra “Von Ring”…. klappen lukkede helt, da jeg igår modtog et brev fra “marie france” hvor hun skriver at hun er i tyskland, men hun fik et meget specielt syn vedr. lige præcis mig! og dette skulle gå stærkt da hun lover mig jeg kan vinde over 1 million kroner d.26.06.09. hmm men hvordan? d. 26 falder en fredag så der er ingen lotto trækning, og det var et underligt beløb, som man heller ikke kan vinde i f.eks. et skrabelod.
  men der hvor jeg blev mest mistænkelig var at hun påstår hun bor i sweitz… men i brevet skriver hun, at hun først kommer hjem til DANMARK igen om nogle dage… det hænger jo slet ikke sammen med alt det andet hun såkaldt står for.

  en advarsel: hold jer fra den fiktive person

  mvh anja

 7. Hej, jeg vil gerne tilslutte mig alle de skeptiske og ikke godtroende danskere, der er blevet forsøgt fuppet med “lykkebringende” breve – som i virkeligheden er det RENE FUP. Tro endelig ikke et ord af, hvad der står i brevene. Det er utrolig godt lavet og kunne godt virke som et reelt tilbud, men ved at bruge sin sunde fornuft, kan man sige sig selv, at INGEN på denne jord kan forudse alle de lykkelige begivenheder, der omtales i brevene ( i seneste brev hele 17). Det er ikke kun Marie France, der er en fupmager (hvis hun overhovedet findes) men også Marcos von Ring (hvis han overhovedet findes, som har præcis den samme måde, at fuppe sine ofre på. I øvrigt tror jeg, at personkredsen, der står bag alle disse bedrag, er velorganiserede i et stort netværk over mange lande. Jeg reflekterede på en lille annonce for at se, hvor langt de ville gå i at “kapre” mig som kunde. Man må sige, at de har været standhaftige, for dette er nu 3. brev, alle på 5 sider og med næsten identisk ordlyd. Jo, kreativiteten er stor og så forlanger de kun godt 300 kr for at oplylde alle dine drømme her i livet. DET KAN IKKE SIGES KRAFTIGT NOK – SEND ALDRIG EN KRONE, PENGENE ER SPILDT OG DER SKER INTET, ABSOLUT INTET SKELSÆTTENDE I DIT LIV SOM LOVET I BREVENE. I øvrigt henviste Marie France med en stor dumhed til en bestemt dato, den 4. december 2008, hvor jeg forspildte en stor chance. Tværtimod – mit nye liv som pensionist og efterlønner var lige startet – en ny og god tid, som jeg glæder mig over hver dag. Med venlig hilsen Hans Bakkegaard Olesen, tidligere politimand.

 8. Jeg tvivler på at det er en dame (Marie France) der står bag dette. Billedet er garanteret en hyggelig bedstemor, som er død for mange år siden. Et er sikkert; det er nogle personer der har meget travlt med at sende brev ud til OS de udvalgte.!
  Og siden der kommer flere og flere der fortæller om, at de har fået brev fra “hende”, så må det jo kunne betale sig.
  Men træls er det.!!!!

 9. Jo tak. Man skal bare tænke sig om. Men der er jo andre der er kede af det, og bliver et nemt offer.
  I dag fik jeg et fint brev (2.gang) på 11 sider. Hvor jeg er den særlige udvalgte, Efter en græker så mit horoskop liggende hos Marie.
  Brevet slutter med at jeg bare skal indbetale 360 kr. Derefter vil jeg få 7 forseglede pergamenter.
  Og derefter vil jeg få et godt liv og vinde i lotto.

  Jeg har ikke selv sendt min adr. til det kuponhæfte. Men det har en der chikanerer mig.

 10. Find manden og tag alt hvad han ejer!Det er jo vores penge han bruger til sit LUXUS LIV.Hvis han da har noget LUXUS LIV.Han må jo flygte konstant hele tiden,tænk på hvis han eller de narrer 1.8 mio folk,så tjener de 600 mio.kr.Sådanne folk burde straffes,+De folk som trykker deres narrekuponner.I annonceselskabet!!!

 11. Det er noget være møj, de finder de svage sjæle, jeg er en meget skeptisk person, og har skrevet flere breve til Marie France, at når hun ville hjælpe nogen i nød, burde det og skulle det være fra hjertet og HELT gratis, det var lige før jeg hoppede på, men men, har heldigvis ikke betalt noget men hun blir ved, og nu har jeg også fået et andet sted fra med lykke armbånd som skulle trække rigdom til, men der skrev jeg at jeg havde snakket med min advokat og at de fik ikke en krone, fordi jeg ikke havde bedt dem om noget, så alt der kommer ryger retur.. at nogen kan gøre det mod os der er svage og ramt af både sorg og økonomisk nede, de skulle straffes..

 12. rigtig go kommentar jonas.. min kæreste lasse har nu modtaget mellem 7-10 breve fra marie france og vi er begge godt træt af det, men det lader ikke til at forbrugerstyrelsen kan hjælpe med det. der er ikke andet for end at smide det ud og tænke sig om, intet er gratis, tænk jer om alle mangler sku penge.

 13. Jeg opfordre alle til at benytte sine egne medfødte sunde fornuft.

  Det sidste brev jeg har fået var i går d 24. jan. Der fik jeg en ny talismanor af metal denne gang, det ligner noget indisk bling bling.. Med ægthedsbevis 🙂

  Bedøm selv, der står i beviset:

  CERTIFIKAT

  Officiel bekræftiglese ad denne TALISMANORs ægthed og effektivitet.

  -I overensstemmelse med den esoteriske og okkulte lov om intellektuel ejendom bekræfter dette certifikat, at den magiske genstand ved navn TALISMANOR, som kan bringe ejeren stor rigdom og fantastisk lykke, virkelig er blevet forberedt inden for rammerne af en hemmelig ceremoni iht, et hindustani-ritual for den etniske befolkningsgruppe i Rishikesh af Marie France.

  -Takket være sammensætningen af den psykotroniske legering, som TALISMANOREN er fremstillet af, kan de radioniske kosmiske bølger gennemtrænge planeten Jordens magnetfelt. På den måde kan de vindende talkombinationer i spillet og de meget positive svingninger, der udløser held og succes, opspores og lagres.

  – For at gøre TALISMANOREN så effektiv som muligt SKAL denne magiske genstand aktiveres via en interstella forbindelse. Dette kan kun gøres ved hjælp af den kosmiske sensor. Dette kan under ingen omstændighed opnås på anden måde.

  Nærværende CERTIFIKAT er udstedt og beregnet til enhver retmæssig brug.

  CERTIFIKAT udstedt den 30. november 2008.

  Der er mange flere scams der køre op højtryk disse dage. F.eks ringes du op, og når du tager din telefon så går en telefon svare igang, der fortæller at du har vundet og bare skal give kreditkort oplysninger for at modtage din gevinst.

  Tilbage i 2004 fik min kone en email om at hun havde vundet flere millioner i et lotteri. Hun skulle bare udfylde papiret med alle personlige oplysninger til en advokat i holland der så ville ringe tilbage til hende. Da de snakkede sammen kunne denne advokat kun tale med afrikans dialekt. Og var meget svær at forstå, men hun skulle bare sende penge til hans konto for hans salær, så ville han sende pengene ind op hende konto. Min kone ville så gerne tro på det, and hun glemte fornuften. Først da jeg snakkede med advokaten og bad om SE nummer, før pengene blev sendt, stoppede han alt kontakt.

  Danmark kom nu, brug jeres fornuft. De penge i giver væk i dumhed var bedre givet til mennesker i nød.

 14. Jeg er helt måløs efter at havde læst om bedrageri, jeg troede så meget på hende Marie france, jeg skulle skrive om hvad mit problem var, jeg ville være den sidste hun ville hjælpe, jeg var specielt udvalgt jeg er meget ked af det nu.
  Jeg skrev jeg lige havde mistet min far og jeg havde brug for hjælp til at komme videre ligeså mistede jeg min stedsøn 3 dec 2007 som kun blev 8 år jeg skrev også jeg havde økonomiske problemer, hun lød virkelig så oprigtigt, noget med at jeg nu ville få lykken med mig og stjerne stod i mit tegn og jeg ville være heldig et helt år frem jeg er godt nok rystet.

  Hilsen skytten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

relaterede indlæg