20. november 2008

31 kommentarer

minutters læsetid

For en måneds tid siden fik jeg et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til. Marie France, en ”berømt” clairvoyant ville helt gratis opfylde 7 ønsker efter mit eget valg. Det er nu mere end 2 uger siden jeg sendte Marie mine ønsker, men selv om hun ellers lover, at jeg hører fra hende inden for få dage, har jeg stadig ikke hørt fra hende.

Jeg er efterhånden ved at være lidt bekymret, for jeg står faktisk og mangler de mindst 380.000 kr., hun lovede mig i et af mine ønsker. Er der andre, der har hørt fra hende, eller er det hele bare snyd og bedrag?

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

 1. hej alle jer der er blevet snydt af den kvinde marie france pas på hende eller ham eller hvad det er udover en ting er vi sikker på det er det er fusk. men har selv fået fra hende da jeg bare ikke lod høre fra mig så snedte hun bare noget hvor hun pludselig hed maria duvall men var foto af hende og den samme person men okay hun kan jo have været blevet så rig af de penge hun får ind af dem som tror på hende at hun har haft råd til et bryllup håber bare der er så få der hopper på den, at hun kun har fået et bryllup på rådhuset ggggg

 2. Hej Søs Noiesen.
  Jeg er blevet snydt af Marie France og havde sendt hende 3 gange ialt ca.1300 kr. fornylligt skrev hun at hun vil trække sig tilbage på grund ag alder og har henvist mig til en Carlos von … som jeg også fik brev fra. den næste dag kom der et brev fra ifa der også lovede guld og grønne skove, at jeg skulle være den udvalgte efter 100 år. jeg har fået mange breve fra marie France, hun skrev at jeg kan kræve pengene tilbage til hende hvis hendes forudsigelser ikke er gået i opfyldelse, men da jeg tvivler på at får pengene tilbage vil jeg ikke spille frimærker på hende. mvh. Marianne Olsen

 3. hej 1 mere til samlingen af maries´` fanklub.
  er der nogle der har sendt noget tilbage og fået penge retur?
  mvh
  susanne.

 4. Hej alle…Jeg få også mange fine breve fra M.F.,da hun bliver ved med at skrive til mig om alle mine økonomiske problemer har jeg så enkelt svaret hende tilbage: ” Kære Marie France. Da du ved at jeg er i økonomisk krise,så ved du også at jeg ikke kan betale dig de 360.- som du kraver,men jeg lover dig hvis du hjælper mig med at vinde de penge du lover,så tro på mig at jeg betaler dig det dobbelte.” Jeg har ikke hørt noget i nu,men skriver tilbage til jer hvis jeg høre noget eller vinder lotto…HEHEHEHEHE

 5. Jeg hedder Søs Noiesen jeg er TV journalist. Jeg søger folk der er bllevet snydt af Marie france og har sendt hende penge.
  I må meget gerne enten skrive til mig på sno@sf.dk eller
  ringe på telefon 41 64 09 23.
  Samtale er selvfølgelig i første omgang gensidig uforpligtende.

  Med venlig hilsen

  Søs Noiesen

 6. har kommunikeret med maria i flere år,men efterfølgende har jeg fundet ud af hendes snyd!! for ca.en mdr siden modtog jeg ikke bare eet brev men hele to breve med samme ordlyd,så det kan ikke personligt som hun foreskriver,desuder har hun sendt åbne postkort til mig,som jeg aldeles ikke bryder mig om.
  jeg synes vi må have lidt anomymitet når vi kommunikerer med den slags!og efter de læste svar fra i andre,så tror jeg også på svindel og hombug.

  ps! har nogle her på siden prøvet at sende evt-billege smykker og talismænd retur,hvis de ikke virker.
  vi skulle jo kunde få hele beløbet refunderet,men jeg tvivler.
  hilsen k.jensen

 7. heeh, sjovt nok som alle jer andre har jeg også i dag modtaget TO brev fra vores alle sammens Marie france. men jeg er ikke så dum selvom jeg kun er 14 år gammel!!! så jeg skyndte mig ind og søge på hendes navn her på nettet, og fandt ud af at det hele er fup, men jeg havde heller ikke regnet med andet. >> jeg syndes bre det er for vildt at den her skandale har kørt så længe ogat hun kan blive ved med at sende breve ud til folk når det har stået på siden 2005. <

 8. Det er mig godt nok ubegribeligt at moderne og forhåbentlig oplyste mennesker i første omgang overhovedet kan tro, at man kan få sine ønsker opfyldt pr. efterkrav!
  Der foreligger til dato ikke ét eneste plausibelt bevis på at noget såkaldt overnaturligt skulle eksistere – ikke andet end, selvfølgelig, den “vished” der findes hos de som ønsker, eller vælger, at tro på den slags nonsens.

 9. Der er tusinde mennesker der modtager disse breve, hvorfor gør man ikke noget ved det? der bliver da ellers gjort meget igennem tv, for at afsløre den slags, jeg tror personligt, ikke Marie France har ret meget med dette at gøre,det er hun sku da for gammel til at overskue,der sidder snu pengemænd som Steinbbb.
  Ved hun overhovedet hvad der sker? lever hun eller er hun død?
  Kim

 10. Jeg har lige kigget i postkassen her idag, d. 12 december. Modtager den samme garanti som alle her inde oplever.
  Jeg er også glad for, at jeg google hende først, og fandt dette forum. 🙂
  Gid man kunne spore deres adresse og sagsøge!!!

  Glædelig Jul til jer alle… held og lykke i lotteriet 😉

 11. Tanken er rigtig rar, så jeg var lige ved at springe i.I brevet stod der at hun kunne mærke at jeg havde haft det hårdt, og ja det har jeg sku! det var også derfor at man troede lidt på det, men blev enig med mig selv om lige at google hende først og ja det er jeg glad for jeg gjorde for at se alle de dårlige oplevelser i andre har haft fortæller jo det hele;) rigtig god jul!

 12. jeg ville også skrive at min kæreste sagde at på det første “talisman” står nogle bogstaver fra israel… men vi ved ikke hvad det betyder… med det sidste brev fik jeg også hendes personlig talisman hvor der står kinesiske tegninger på… hmmm… og jeg skal have den altid med så den vil bringe mig lykke….

 13. nå ja… jeg glemmte at skrive at hun har allerede nu givet mig nogle tallene som jeg skal spille med fra idag til d.22.dec… det må vi se:) vil sikkert skrive igen:)

 14. hahaahaha jeg har også fået nogle breve fra hende. først var det brevet om gevinsten i januar:) det bedste er at min kæreste som jeg bor sammen med fik på det samme dag lige præcis det samme brev fra hende med det samme forudsigelser:) jeg svarede ikke… et par dage efter fik jeg næste brev som indeholdte det brun kort med tagn på… jeg tænkte på det for 360 kr er ikke så meget men alligevel sendte jeg ikke… lige idag fik jeg næste brev hvor der står at jeg skal bare dække hendes omkostninger så sende hun mine personlige horoskoper for næste 6 måneder… og at hun kan se at allerede d.22. dec skal der ske noget som vende mit liv:) dejligt ikke?? jeg glæder mig bare så meget…hahahhahahhahahha…. tak for i skrev så ved jeg nu at jeg ikke skal tænke længere på det milioner der venter akkurat på mig:)

 15. Haha hvor godt.. Jeg har nu modtaget nr 2 brev fra Marie France.. hun skriver nogle ting til folk som alle kunne skrive.. du mangler lykke, men de “gyldne forudsigelser for de kommende 12 måneder”hmm og ja, den store gevindst til januar som jeg kan leve af resten af mit liv… hmm tror ikke man kan leve for 2,5 kr når den er delt ud på alle os der har vundet hehe…
  men ja.. tak fordi nogen skrev herinde, havde jeg ikke læst dette havde jeg sku nok betalt på et tidspunkt..

 16. He he ja jeg har fået (og hold nu fast)en gave i form af en rabat på hele 200kr så jeg kun skal betale 360 istedet for 560kr yes den har jeg da helt sikkert tænkt mig at bruge NOT!!! Jeg tror at alle brevene er næsten lige ens og man får kun en lang næse efter man har betalt. Så mit råd læs brevet, grin af det og smid det ud… Kunne være lidt sjovt at sende et brev til hende om at man mod et vis beløb ville sikre “hende” at “hun” aldrig mere ville være “nød” til at sende flere forudsigelser til trængende mennesker he he..

 17. Hun er noget om sig den kære Marie France eller Marie Duval som hun også hedder.. Har også idag modtaget det berømt brev. Hvor hun skriver det samme som jeg kan se Peter har modtaget.
  Kvinden/fupnummeret har eksisteret i rigtig mange år efterhånden og man skal bestemt ikke tro man vinder eller får nogle penge retuneret.Det jeg nok undre mig mest over er hvor f….. hun har min addresse og fødselsdato fra? men jeg har nok selv skrevet det et eller andet sted, hvor nogen så har hentet det fra, frækt.

 18. Jeg kan så fortælle at jeg også vinder i lotto i januar måned, i et hvert fald hvis jeg betaler marie france. Og ja jeg fik også et kort med nogle underlige tegn på. Jeg tror ikke det betyder noget.

  Til Lene:
  Var det noget meget specifikt hun ramte, eller var det det samme som hun sikkert skriver til alle: Jeg kan se du ikke altid har haft det let, jeg kan se du mangler penge, den slags.

  jeg tror jeg vil prøve at sende brevet, bare for at se hvad jeg får tilsendt i næste omgang. Men penge, det skal hun ikke regne med at få tilsendt.

 19. Jeg har også fået det 😉

  Du får de 7 vindertal. bla bla.
  Dæk mine omkostninger.

  Tobias, du ved allerede nu at jeg … bla bla

  Tobias, jeg ved allerede nu, at du mangler penge..

  Tobias, penge blir ikke et problem for dig efter januar.
  bla bla

 20. Hmm bliver sgu helt skuffet… følte mig næsten speciel… Har også fået brev fra hende… havde i andre også en lille brun ting hvor der er nogle mystiske tegn på? Nogen der kender til de tegn?

  Hun ramte ellers meget præcis i hvad hun skrev om mit liv…

  Nå okay jeg lader være med at svare… Her er der bare intet ønske om penge eller måske har jeg ikke læst det rigtigt…

 21. Og det samme skete for mig idag….modtog et brev med en talisman, og et løfte om at jeg bare skulle angive et beløb jeg gerne ville vinde i januar mod en betaling af 440 til “Dækning af omkostningerne” æhhh, skal man smide penge i hende før hun kan meditere…..haha

 22. LOL kan ikke lade være med at grine, for netop i dag har jeg også fået brev om at jeg mod at betale 440 kr, vil få de 7 vindertal for januar måned…

 23. ja det er nok en dame der mangler lidt penge til at financierer hendes egen overforbrug og så hårdt som det lyder til i brevene det er for hende er det jo synd at bringe denne ældre dame i trance,men kan hun få bare 1000 til at svare så skal hun nok klare julen jeg modtog brev dateret d 20 november
  men har valgt at spare mine penge snyd og bedrag øv øv øv der er ingen nem vej til milionerne

 24. Ha ha. Har selv idag d. 4 dec. fået brev fra marie france, som osse har lovet at give mig vindertallene for lotto i januar månede for 440 kr. så gad vidom hvor mange der kan vinde den store gevinst.Så tak fordi i skriver ind. Så ved jeg ihvertfald hvor jeg står:-)

 25. Har netop modtaget et brev fra Marie France, som lover mig at give vindertallene for januar måned. Nu ved jeg, at det fup og svindel, så tak for de ovennævnte kommentarer.

 26. Jeg får i øjeblikket breve fra Marie France, det er svindel svindel og svindel jeg hopper ikke på sådan noget, bare inorerer brevene.
  Jan

 27. det snyd og bedrag, du skal ikke noget af “hende” firmaet bag dette navn er fusk …
  hun fortæller dig jo nok at du kan vinde i lotto, og hun kan give dig tallene for 400 kr etc… men glem det 🙂

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

relaterede indlæg