4. maj 2010

1 kommentarer

minutters læsetid

  • Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Må statsministeren reklamere for ”Mogensen og Kristiansen”?

Når jeg sidder og ser TV2 eller TV2 News, dukker der af og til en reklame op for programmet ”Mogensen og Christiansen” på TV2 News. I reklamen medvirker ikke alene statsminister Lars Løkke Rasmussen, men også udenrigsminister Lene Espersen og en række andre politikere.

Det slår mig som lidt underligt, da netop statsministeren jo for nylig kritiserede fødevareministeren for, at han var blevet afbilledet i nogle tilbudsaviser fra Superbest i anledning af, at en af kædens butikker var blevet kåret i en kampagne for at gøre det let for forbrugerne at vælge sundt.

Hvis ikke regeringens ministre må reklamere for Superbest, hvorfor må de så reklamere for et tv-program på en kommerciel tv-station? Er det forkert at reklamere for pølser, men ok at reklamere for tv-virksomhed?

Jeg er forvirret.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

  1. Mogensen og Kristiansen er utroligt dygtige men jeg synes ikke de går ind i problemer som BORGERNE HAR politikkerne har deres egen CLUB men den er borgerne ikke medlem af. Borgernes mening er meget relevante synes jeg, men er i bange for at spørge en almindelig borger om hvad de mener? Hvad med at lave et program der hedder BORGERNES MENING OG PROBLEMER.? Men det tør man måske ikke.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

relaterede indlæg