30. september 2010

0 kommentarer

minutters læsetid

Leasys iPad reklame
Leasys iPad reklame

Hvordan har du det med at betale 17.000 kr. for noget, du kan købe for 7.000 kr.? Nej vel. Men det er, hvad du kan komme til, hvis du lader dig lokke af Leasys tilbud til dig om at købe en iPad på kredit.

Du har sikkert lagt mærke til Leasys jubilæumsreklamer på det seneste, hvor Leasy bl.a. reklamerer med, at du kan købe en Apple iPad til priser fra 199 kr. pr. måned. Men tilbuddet er ikke så godt, som det måske lyder.

Leasy benytter sig bl.a. af et smart fif, der får renteudgiften til at se lavere ud, end den i realiteten er. Leasy opgiver nemlig blot en forholdsvis høj kontantpris – i iPad-tilfældet en kontantpris der er 2.000 kr. end du ellers kan købe den til – og dermed ser det jo lige pludselig ikke så dyrt ud at købe på kredit.

Men det er det, se blot her:

  • 6.000 kr. for en iPad købt kontant i tysk netbutik
  • 7.000 kr. for en iPad købt kontant i dansk netbutik
  • 8.999 kr. for en iPad købt kontant hos Leasy
  • 9.792 kr. for en iPad købt på kredit over 12 måneder hos Leasy
  • 16.829 kr. for en iPad købt på kredit over 65 måneder hos Leasy

Eller sagt på en anden måde: køb én og betal for 3, hvis du køber den hos Leasy (over 65 måneder). Det tror jeg må kvalificere sig til at blive verdens dyreste iPad. Men det er selvfølgelig et frit land, vi lever i.

Skal du bare have en iPad, og har du ikke råd til at købe den kontant, så overvej lige at låne pengene i banken i stedet og så køb den i en almindelig netbutik.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

relaterede indlæg