14. marts 2009

1 kommentarer

minutters læsetid

 • Forside
 • /
 • Blog
 • /
 • Deltag i én Facebook-konkurrence og “vind” 100 spam-mails om måneden

“Vind en rejse til Californien”
“Vind gavekort i bunkevis”
“Du er blevet udtrukket i lodtrækning”

Siden jeg for godt en måned siden deltog i én enkelt konkurrence på Facebook, har jeg modtaget over 100 spam-mails i min indbakke magen til eksemplerne ovenfor.

Ca. halvdelen af mailene er egentlige reklamer for alle mulige forskellige produkter, mens den anden halvdel prøver at lokke mig til at deltage i endnu flere konkurrencer, hvor jeg så samtidig ”accepterer” at modtage endnu flere e-mail reklamer. Jeg tør ikke tænke på, hvor mange yderligere mails dét ville resultere i.

Det bedste råd til enhver, der overvejer at deltage i en konkurrence på Facebook må derfor være: Lad være! Du drukner i spam-mails, der forurener din postkasse.

Det næstbedste råd, hvis du alligevel ikke kan lade være: Brug aldrig nogensinde din almindelige e-mail adresse til at deltage i en Facebook-konkurrence. Opret en helt anden e-mail adresse specielt til formålet.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

 1. Hej Peter

  Der hersker vist en del forvirring omkring de annoncer der er på Facebook. De konkurrencer du refererer til er jo ikke en del af Facebook, men reklamer fra firmaer der lever af at spamme din e-mail. Jeg er helt enig i dine råd; undlad at deltage i konkurrencerne eller brug i det mindste en speciel e-mail til formålet.
  De store syndere i det her spil, er de firmaer der benytter de her spamsider til at markedsføre deres produkter.

  Mange hilsner

  Allan

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

relaterede indlæg