12. november 2008

0 kommentarer

minutters læsetid

  • Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Canal Digitals priser steget med 19.670 %

Jeg ved godt det lyder helt vildt, men det er ikke desto mindre sandt. Det er for nylig blevet 19.670 % dyrere at få Canal Digital. I lang tid slog Canal Digital i sine tv-reklamer på TV2 jo ellers på stortromme for, at man kunne få Canal Digital for kun 10 kr. I den seneste version af selskabets tv-reklamer er prisen imidlertid steget til 1.977 kr. Det er da en stigning, der er til at tage og føle på.

Sandheden er jo selvfølgelig den, at det aldrig kun har kostet 10 kr. at få Canal Digital, og at de reklamer, hvori Canal Digital påstod dette, var groft vildledende. Som nogle måske kan huske, har jeg tidligere kritiseret 10 kr.’s reklamerne og indgav også en klage over reklamerne til Radio- og tv-nævnet. Radio- og tv-nævnet anså reklamen for vildledende og forbød Canal Digital at bringe reklamen fremover. Også Forbrugerombudsmanden har haft kontakt til Canal Digital om problemstillingen, og nu har selskabet så langt om længe givet sig og rettet ind.

I stedet for at prøve at bilde forbrugerne ind, at man kan få Canal Digital for 10 kr., siger selskabet i sine nye tv-reklamer på TV2 nu forholdsvis tydeligt, at det rent faktisk koster mindst 1.977 kr. at få Canal Digital. Både i den grafiske fremstilling og i speaken hen over reklamen får man således at vide, at mindsteprisen man skal betale for det gode tilbud er 1.977 kr.

Men før alt nu bliver lutter grønne skove, kan man jo tænke lidt over, hvorfor Canal Digital ikke samtidig har ændret sine radioreklamer, så de også oplyser om den reelle pris. Skal der virkelig en ny klage til for også at få rettet dem?

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

relaterede indlæg