27. juni 2009

2 kommentarer

minutters læsetid

  • Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • B.T. bringer annonce for kendt svindler
Marcos von Ring
Marcos von Ring

“Svar hurtigt, sagen er presserende! Blev du født mellem den 8. juni 1932 og den 26. november 1969?”

Sådan starter en helsides annonce i dagens udgave af B.T.

Annoncen er for en kendt svindler ved navn Marcos von Ring, som nu igennem et lille års tid har prøvet at franarre overtroiske danskere deres penge.

Jeg har for kort tid siden skrevet om, hvordan også selskaber som Aller, Egmont og Respons Gruppen siden oktober 2008 har tjent på at bringe fuldstændig de samme annoncer i kuponhæfter og ugeblade. Og nu melder Berlingske koncernen sig så i klubben.

På en måde er det jo egentlig meget smart, at et formiddagsblad som B.T. bringer sådan en annonce. Den ene uge kan bladet så tjene på at bringe annoncen, og nogle uger senere kan det tjene penge på at skrive om alle dem, der er blevet snydt efter at have reageret på annoncen. Det må da siges at være en rigtig god forretning eller hvad? Nogle vil måske mene, det er uetisk? Den gruppe tror jeg faktisk jeg selv tilhører. Pinligt, B.T.

Vil du vide mere om Marcos von Ring så læs mit tema om ham og temaet falske spåkoner og clairvoyante.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

  1. det er år 2016 folk må hvide at nettet ikke kans stoles på . er er ikke e mærke eller penge tilbage så er det fusk. der er ikke noget der er gratis . gå i kirke ,

  2. Jep. Og diverse medier havde ellers lovet at undlade at bringe annoncer for den slags mere men det lader til at BT’s takster for helsides annoncer får reklameafdelingen til at savle..

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

relaterede indlæg