31. marts 2010

205 kommentarer

minutters læsetid

“Peter, den særlige dag, hvor jeg kan BEDE om ALT til dig, er endelig kommet!”

Sådan indledes et brev, jeg netop har modtaget. Og det lyder jo meget godt, men desværre er der blot tale om det seneste skud på stammen af falske clairvoyante, som forsøger at lokke penge ud af os danskere med løfter om lykke og rigdom.

Patrick Guérin hedder svindleren, og han har netop som han selv skriver ”taget over” efter Marcos von Ring, den vel nok mest kendte af de falske clairvoyante herhjemme.

Tilbage i februar i år introducerede Marcos von Ring Patrick Guérin som en god ven af sig. Efter ikke at have set hinanden i lang tid havde de tilfældigt mødt hinanden til et middagsselskab, hvor Patrick Guérin så pludseligt begyndte at snakke om netop mig. Marcos fik Patrick overtalt til at bruge sine magiske evner og sørge for, at jeg kommer til at opleve en sand pengeregn. Han skulle blot bruge min tilladelse og så lige et mindre beløb på 390 kr. (jeg ville få 600 kr. i rabat).

Men ifølge det brev, jeg nu har fået direkte fra Patrick Guérin selv, så er Marcos von Ring efterfølgende taget på en længere studierejse. De har imidlertid aftalt, at Patrick tager over imens. Selv postboksen og hele kundekartoteket overtager Patrick. (Hvis nogen synes, det lyder velkendt, så skyldes det nok, at det foregik på stort set samme måde den gang Marcos von Ring tog over efter Marie France.)

Og Patrick har en god nyhed til mig. Den 14. maj 2010 indtræffer der en helt særlig begivenhed kaldet den ”sorte måne”, et enestående tidspunkt for Patrick Guérin til at udføre et effektivt ritual for netop mig. Og muligheden forekommer kun en gang hver 29. år. Jeg skal blot følge nogle hemmelige anvisninger til forberedelse af den talisman, som Patrick havde vedlagt i brevet til mig. Når jeg har udført de hemmelige anvisninger, skal jeg klippe talismanen over i to dele, returnere den ene del og lægge den anden del under min madras. Så går der ikke længe inden jeg vinder store pengebeløb. Jeg skal dog lige love, at jeg vil betale 390 kr. først.

I sit introduktionsbrev til Patrick Guérin skrev Marcos von Ring, at Patricks evner var lidt mere begrænsede end Marcos von Rings evner, da Patrick Guérin alene kunne hjælpe med andre folks pengeproblemer og ikke alle mulige andre problemer. Af en eller anden grund kan Patrick dog ifølge det brev han nu selv sender mig også hjælpe mig med alt muligt andet. Jeg kan sågar selv vælge, hvad han skal hjælpe mig med.

Er du fristet til at tro på ham, til at stole på ham og til at bede ham hjælpe dig? Så læs lige temaet om falske clairvoyante først. Du bliver hverken lykkelig eller rig af at svare Patrick Guérin. Tværtimod kan du godt vinke farvel til de penge, du sender til ham. Det hele er svindel.

Opdatering 8. februar 2011: Nu er det efterhånden meget lang tid siden jeg har modtaget breve fra Patrick Guérin. Han blev nok træt af, at jeg aldrig sendte ham nogen penge. Men en læser af bloggen har gjort mig opmærksom på, at Patrick her i Danmark har oprettet hjemmesiden patrick-guerin.dk, hvor man kan udfylde en svarkupon og få tilsendt talisman o.s.v. helt gratis. Det skal man selvfølgelig lade være med, da det som jeg beskriver ovenfor kun går ud på at narre penge ud af folk.

PS: Hvis du er en af dem, der modtager breve fra Patrick Guérin, så send mig gerne en kopi pr. mail eller med posten. Så lægger jeg en anonymiseret udgave her på hjemmesiden. På den måde kan du hjælpe med til at undgå at andre bliver snydt.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

 1. I bestemmer selv, hvad I vil tro på. Personligt tror jeg ikke at der findes noget som et “falsk medie”. For selv hvis man for sjov og uden at tro på det, begynder at invitere døde til at tale gennem en, tror jeg de vil bruge en, selv om man måske ikke selv er klar over det.
  Det er et tilbud og en teknik. Hvis ikke man vil tro på det, så lad være med at have noget med det at gøre.
  Jeg blev spået at en vigtig person ville dukke op en bestemt dato, og så kom der en ven, som jeg ikke havde set i 17 år, og vi fik en skøn tid sammen. Jeg fik også nogle lotto-tal. Da jeg skulle spille dem, maste en ubehagelig person sig ind i køen foran mig og jeg nåede ikke at spille kuponen. Den gav ingen penge, men jeg var også blevet lovet at være alene om gevinsten. Derefter fik jeg en e-mail fra Frankrig fra Laetizia om at onde energier holdt mig tilbage og e-mailene holdt op. Jeg kunne have benyttet en garanti og forlangt pengene tilbage, men der var faktisk en mand, der pressede sig ind foran mig.

  1. Lige en ting til: Jeg betalte også Laetizia for en lykkeamulet. Jeg kan ikke huske, om jeg gav 249 kr. eller 349 kr. for den. Den kom pr. email og forestillede noget, som jeg bedst kan beskrive som en tegning eller et gråt fotografi af et hjul eller bildæk pyntet med forskellige symboler, som ying og yang, kvinde- og mand-symboler, dollartegn o.s.v. Jeg skulle så printe det ud og lægge det under min hovedpude.
   Det undrede mig noget, at det udprintede A4-ark så tydeligt lignede en afbildning af et hjul eller bildæk bare påsat diverse symboler, og at der ikke var gjort større forsøg på at få det til at se mere "realistisk" ud.

   Senere er jeg kommet i tanke om, at jeg på det tidspunkt, hvor jeg printede lykke-amuletten ud, havde et hjul liggende i mit skur, hvor der manglede alle boltene pånær et.
   Akslen var knækket mens jeg var ude at køre på min handicap-scooter, hvilket kunne have kostet mig livet.
   Mekanikeren, som reparerede min handicap-scooter, fortalte mig, at der kun var 1 bolt tilbage i hjulet og gav mig det gamle hjul tilbage og satte et nyt i.
   Først efter, at jeg havde smidt det gamle hjul (som jeg havde haft liggende i et par år) ud, kom jeg i tanke om, at det havde været helt, der hvor boltene manglede, så nogen må have fjernet dem bevidst, hvilket jeg var for naiv til at tro på det tidspunkt. Kort tid efter jeg havde fået lykkeamuletten, skrev lokalavisen i Roskilde meget om bilister, der fik fjernet boltene på deres hjul. Men det her var altså en handicap-scooter og skete året før i 2015.

 2. Jeg er ret sikker på at han har forbindelse til Gabriella, for da jeg bad om en Reading, fik jeg omgående en mail fra ham, om at jeg kunne vente mig millioner (jeg henvendte mig ikke tilbage) og jeg har ellers aldrig hørt om ham før. De er begge fuld af løgn og tjener fedt på alle os der er “dumme” nok til at henvende sig. Jeg ville ønske at alle der “tror” de skylder ham noget – giver ham fingeren. Han kan intet gøre jer og han bliver nødt til at stikke sit grimme fjæs frem. Ingen af dem viser sit rigtige ansigt. De arbejder sammen eller er den samme. De er to forbrydere eller også er det en og samme forbryder.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

relaterede indlæg