7. marts 2009

221 kommentarer

minutters læsetid

Marcos von Ring
Marcos von Ring

“Svar hurtigt, sagen er presserende! Blev du født mellem den 8. juni 1932 og den 26. november 1969?”

Sådan starter annoncen for en ny clairvoyant, der er på banen. Han kalder sig Marcos von Ring og skulle ifølge sin egen annonce være en af tidens største sandsigere.

Alle der er født mellem datoerne ovenfor – og det er jo immervæk en del – kan ifølge annoncen muligvis vinde 500.000 kr. eller mere, men det forudsætter, at de hurtigt skriver til Marcos og giver ham nogle ekstra oplysninger. Men bare rolig, hans hjælp er helt gratis, og derfor understreger han da også, at du ikke skal sende nogen penge. Det lyder næsten for godt til at være sandt…

Jeg tror egentlig godt jeg tør forudsige, at alle, der skriver til ham, i det svar han sender, bliver bedt om at sende ham penge.

Marcos von Ring er blot en mandlig udgave af den måske i Danmark mere kendte Marie France, og deres eneste formål er at lokke penge ud af overtroiske forbrugere.

Også Marcos von Ring benytter Guldkataloget fra Respons Gruppen ApS til at udbrede sit budskab. Har han valgt den store pakke, når han ud til 1,8 millioner danske husstande og 250.000 e-mail adresser og betaler 219.000 kr. for det. Måske ejerne af Respons Gruppen er født i det heldige tidsrum, som Marcos von Ring føler noget helt særligt for?

Se den fulde annonce

Opdatering 29/3: Selv om det var meget vigtigt, at jeg skulle svare hurtigt, idet sagen var meget presserende, skulle der gå en måned inden jeg modtog et svar fra Marcos von Ring, efter jeg reagerede på hans annonce. Men i fredags, den 27. marts modtog jeg så endelig den vigtige meddelelse om hvilke glædelige overraskelser, det er, der venter mig.

Det var der også rigtig mange andre, der gjorde ud fra besøgstallene på dette indlæg at bedømme. Og hvis ikke jeg tager meget fejl, har alle andre fået nøjagtig den samme besked om mig om, at jeg er noget helt særligt, og at Marcos von Ring derfor har besluttet sig for at gøre noget helt specielt for lige netop mig, han vil sørge for, at jeg vinder ikke bare én, men formentlig flere store gevinster i lotto. Jeg skal bare lige sende ham 430 kr. først…

Læs brevet her og se om du er lige så speciel som mig.

Opdatering 23/4 2009: Faldt lige over en advarsel på den norske forbrugerombudsmands hjemmeside mod bl.a. Marcos von Ring, som ifølge Forbrugerombudsmanden er en del af et verdensomspændende svindelkoncept.

Opdatering 29/5 2009: Læsere af bloggen har gjort opmærksom på, at der er helsides annoncer med Marcos von Ring i Hjemmet, Hendes Verden og Her&Nu i denne uge. Annoncerne er helt identiske med tidligere annoncer fra marts 2009. Så selv om det allerede tilbage i marts måned var meget presserende, at man skrev hurtigt, så kan man altså stadig nå at blive snydt, hvis man er interesseret. Denne gang er det den store bladkoncern Egmont, der tjener penge på at hjælpe Marcos von Ring med at narre danskerne.

Opdatering 24/7 2009: Så har jeg netop modtaget mit tredje brev fra Marcos von Ring. En ukendt kraft fik for et par dage siden Marcos von Ring til at gribe fat i sit I Ging-spil og begynde en konsultation for mig, en konsultation der viser, at der vil ske mig noget ganske vidunderligt, hvis jeg sender ham 395 kr., og jeg vil oven i købet også modtage 3 gratis gaver, den store I Ging-bog, I Ging-orakelkortene og mine personlige spillelykketal, sammensat specielt til mig, når jeg skal spille Lotto. Og Marcos von Ring er åbenbart godt klar over, at det hele lyder lidt for fantastisk, for han har også vedlagt et lille brev, hvori han siger: “Jeg ved, du synes, at alt det, jeg har fortalt dig, virker meget usandsynligt og ikke særlig troværdigt… Men jeg kan forsikre dig for, at det er den SKINBARLIGE sandhed!”. Læs brevet og husk så i øvrigt ikke at lade dig narre, selv om han bedyrer, at han fortæller dig den skinbarlige sandhed.

Opdatering 3/8 2009: Selv om jeg som sædvanligt i det sidste brev, jeg modtog fra Marcos von Ring, mange gange fik at vide, at jeg var helt speciel, og at det var netop mig, der meget snart ville blive fantastisk rig, så er der igen en anden læser af bloggen, der har modtaget et helt identisk brev. Eneste forskel er, at hun bliver rig en uge senere end mig…

Svingningsharmonisatoren

Opdatering 22/8 2009: I går, den 21. august 2009, modtog jeg mit fjerde brev fra Marcos von Ring. Marcos har i nogen tid haft mistanke om, at der var en slags barriere omkring mig, som forhindrer ham i at hjælpe mig 100 %, og nu kan han endelig bevise, hvad årsagen er. Han har kontaktet en ekspert i boliganalyse ved navn Michel Sellier. Han har undersøgt det sted, jeg bor, og har konstateret at min bolig udsender negative svingninger, som er i konflikt med mine egne svingninger. Det betyder ifølge Michel Sellier, at mit liv vil være præget af nederlag og fiaskoer. Heldigvis har de en løsning på problemet, jeg skal blot købe en svingningsharmonisator og placere den et bestemt sted i min lejlighed, så bliver alt godt igen, og jeg vinder snart den store lottogevinst. Michel Sellier har allerede fremstillet en svingningsharmonisator specielt til mig, og for min skyld har Marcos von Ring allerede fået den tilsendt. Nu står den blot på hans skrivebord og venter på, at jeg sender ham 395 kr., så sender han den til mig. Og så er jeg så godt som sikker på en stor gevinst den 30. september 2009.

Læs også et fuldstændig identisk brev Marcos von Ring har sendt til en læser af bloggen, hvor den eneste forskel er, at lykken blot kommer den 27. september 2009 i stedet.
En anden forbruger har også modtaget et identisk brev, hvor eneste forskel er, at lykken her kommer allerede den 24. september 2009.

Opdatering 12/9 2009: Som mange allerede har opdaget, annoncerer Marcos von Ring i den nye udgave af det husstandsomdelte “Familien Danmark”. Reklamen er identisk med tidligere reklamer. Som sædvanlig bedyrer han, at alt er gratis, men siger du først én gang ja til at modtage noget fra ham, kan du være sikker på, at han bliver ved med at skrive til dig i lang tid fremover, og at han hver gang finder på nye ideer til, hvorfor du skal sende ham penge, som du kan læse mere om ovenfor.

Opdatering 18/9 2009: Jeg har nu også modtaget den reklame, som Marcos von Ring har indrykket i den landsdækkende udgave af Hus & Have avisen, som udkom for nylig. Også denne reklame, som koster 65.000 kr., er helt identisk med tidligere reklamer.

pentakel
Pentakel vedlagt brev 5

Opdatering 19/9 2009: Marcos von Ring har travlt for tiden. Udover at han annoncerer kraftigt, har jeg også netop her til morgen modtaget endnu et brev fra ham. Denne gang kan jeg se frem til at indkassere fem store pengegevinster, fordi Marcos har besluttet sig for at udføre en helt speciel ceremoni kaldet “Ceremoni del Argenus” for netop mig og nogle få andre. Jeg skal blot udføre et særligt ritual med det vedlagte pentakel, udfylde den vedlagte specialblanket og betale 370 kr. inden…

Trefork for den defensive magi
Trefork for den defensive magi

Opdatering 20/10 2009: Så skete det. Der er lige indtruffet et usædvanligt og meget sjældent fænomen, som har noget med lige præcis mig at gøre. En meget sjælden stjernekonstellation kommer nu lige præcis mig til gode, og det er første gang i sin karriere, at Marcos von Ring har haft så tydelig en vision. Jeg modtager snart en kæmpestor check med et 7-tal og en masse nuller bagved. Det er, hvad Marcos von Ring fortæller mig i sit 10 sider lange 6. brev til mig, som jeg modtog i går. Og ikke nok med at jeg bliver stjernerig, han vedlægger også sin berømte trefork for den defensive magi og søreme om ikke også jeg får en svingningsmodtager. Den skal jeg udføre et særligt ritual med, hvorefter jeg skal returnere den til Marcos. Nå ja, og så lige betale 370 kr.

Opdatering 14/11 2009: 103.243,13 kr. eller 516.215,65 kr., et af de to beløb vil snart komme ind i mit liv. Det er i hvert fald hvad Marcos von Ring lover i sit 7. brev til mig, som jeg modtog i går. Kun for mig står de numerologiske koordinater meget godt lige nu, og Marcos og hans astrologiske hjælpere vil nu udføre en særlig proces for mig, jeg skal blot returnere den særlige penge-tilladelse inden den 28/11 2009 og forpligte mig til at betale 390 kr., men denne gang først efter at jeg har modtaget en gave fra Marcos von Ring, den særlige triologiske trekant med de tre femmere. Marcos har nemlig denne gang vedlagt et ekstra brev, hvori han skriver, at han godt kan forstå, hvis jeg er lidt skeptisk. Så for at vise mig, at jeg kan stole på ham, behøver jeg denne gang ikke betale pengene forud. Men det ændrer nu ikke på, at det er penge ud af vinduet, så lad dig ikke narre af disse standardbreve udsendt til tusindvis af mennesker, som alle får fuldstændig enslydende breve.

Billede af den triologiske trekant
Billede af den triologiske trekant

 

Opdatering 17/1 2010: Jeg har gjort noget, du aldrig selv må gøre. Jeg udfyldte kuponen som fulgte med det 7. brev fra Marcos von Ring omtalt ovenfor, bare for at se, hvad det nu var for noget fup, han ville sende mig, da han nu ikke længere have pengene på forhånd. Så i starten af december modtog jeg 2 breve (i én kuvert) fra ham på i alt 11 sider samt et lille A5-hæfte om ”De hemmelige love om rigdom og velstand”. Men for at gøre en lang historie kort, så vandt jeg altså ikke de penge, han jo egentlig lovede mig, før jeg indsendte kuponen. Det længste af de to breve handlede da også om, hvor god en ide det ville være, hvis jeg også lige bestilte de ”3 okkulte handlinger” til 450 kr. Så ville det gå mig endnu bedre og jeg ville oven i købet også få den meget smukke forgyldte talisman ”Det Keltiske Livshjul”. Og som altid haster det rigtig meget med at returnere kuponen med den næste bestilling…

Kort før jul (dateret lillejuleaftensdag) skrev Marcos von Ring i øvrigt igen et af sine mange breve til sine potentielle ofre, denne gang med spådommen ”2010 er dit lykkeår”. Mit liv vil tage en 180 graders drejning og forvandle sig til en permanent lykketilstand. Lige nu er min lykke imidlertid blokeret, men det kan Marcos hjælpe mig med ved hjælp af ”Skæbnens hånd” (en stor indisk hemmelighed, som den indiske brahman Sri Bastiampillai har indviet Marcos i). Skæbnens hånd kan slette, ja udradere de negative aspekter i min fremtid som ellers fremgår af mit ”Store gyldne skæbnehoroskop 2010”. Svarer jeg inden for 24 timer får jeg oven i købet 5 gyldne tal til brug i en lottotrækning. Og alt det for kun 390 kr. Jeg tror nu de penge er bedre givet bedre ud på julegaver til familien…

Aktiveringstalismanen

Opdatering 31/1 2010: 6 tal der vil komme til at spille en afgørende rolle i mit liv i løbet af de kommende dage, sådan starter det seneste brev fra Marcos von Ring, som jeg modtog i fredags. De 6 tal vil hjælpe mig med at vinde en hovedgevinst på op til  flere hundredetusinde kroner i lotto i løbet af de kommende uger. Det eneste lille men er, at numrene ikke er “aktive” endnu. For at de kan blive det, skal jeg først følge en trin-for-trin vejledning med den medsendte aktiveringstalisman. Efterfølgende returnerer jeg aktiveringstalismanen til Marcos som så vil gennemføre den “store, definitive aktiveringsceremoni”. Og så vinder jeg i lotto. Men først skal jeg lige betale 390 kr. for Marcos’ hjælp med at udføre aktiveringsceremonien…

Opdatering 27/2 2010: Hvor mange penge skal du bruge for at løse dine økonomiske problemer? 5.000 kr., 100.000 kr., 200.000 kr. eller endnu flere? Du behøver blot fortælle beløbet til Patrick Guerin, en specialist inden for gevinst ved lykkespil, som Marcos von Ring er kommet i kontakt med. En usædvanlig mand, der kan løse alle dine pengeproblemer, som Marcos skriver i sit seneste brev til mig. I kuverten var også vedlagt et ”personligt” brev fra Patrick Guerin selv, samt en lille folder, der beskriver hans evner. Ifølge sine egne ord er Patrick Guerin et indflydelsesrigt medium og bevarer af de store okkulte hemmeligheder. Og han vil nu udføre sine magiske ritualer for mig, blot jeg er indforstået med at betale Marcos von Ring 390 kr. for det. Jeg har vist sagt det før og siger det nu igen: overvejer du at betale 390 kr. for Patrick Guerins ydelser, så betal hellere mig halvdelen af beløbet. Jeg kan ikke love dig hundredetusindvis af kroner, men jeg kan i hvert fald love dig, at du så kun mister halvt så mange penge, som du ville gøre, hvis du sendte dem til Marcos von Ring og Patrick Guerin.

Helt identiske breve bliver i øvrigt også sendt ud på svensk i Sverige, se f.eks. denne folder fra Patrick Guerin, som en læser af bloggen har sendt mig.

Har du modtaget breve med et andet indhold? Så send en (anonymiseret) kopi til kontakt@forbrugerbloggen.dk og vær med til at hjælpe andre med at undgå at blive snydt.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

 1. Hej Hanne.
  Når du får nogle breve, som ligner dem, som du får fra de idioter, ikke åbne dem, selv om der står PRIVAT, fortrolig, RETUR med det,det gør jeg, alt som ligner deres breve. Du har adressen, skriv, Retur til Vesterbrogade 208 1800 Frederiksberg C. Du kan også samle breve sammen,og sende dem sammen, men det koster jo penge til frimærke mv det skal du ikke gøre.
  mvh.
  Ole.

 2. Hej ole det kan jeg ikke da de er åbnet,han er jo så snu ikke at skrive afs,på eller skrive noget på brevene,kun på det i dag stod der uden på skal afleveres privat,og ellers blank,kan jo ikke vide
  hvad det er,så derfor er de åbnet,skaljeg bare lade som ingenting nu eller skal jeg melde ham….
  og gør politiet i det hele taget noget?
  har ikke tænkt mig at betale for det fusk her…
  Tak for dit svar mvh.Hanne

 3. Hej Hanne.
  Sende brevene retur, men må ikke været åbnet. Skriv RETUR og til Vesretbrogade 208, 1800 Frederiksberg C.
  Ikke sæt frimærke på, sådan gør jeg, når jeg får breve derfra, længe siden nu.
  mvh
  Ole.

 4. Hej, jeg har netop idag modtaget 3 brev fra Patrick Guerin hvor han truer med mine indbetalinger,er der nogen hvor de er blevet kaldt i retten pga. af det?
  Jeg har ikke indbetalt noget til ham og har kun fået en Talisman som flere af jer,hvad gør jeg nu? Hanne

 5. Jeg har også fået en masse breve som har “hjernevasket” mig nærmest, og jeg troede på Patrick Guerin, og alle hans forudsigelser, så jeg til sidst troede at hvis jeg ikke gør som han siger så vil alverdens ulykker ramme mig, jeg er glad for at læse alle de andre kommentarer, nu er jeg mere rolig og kan leve mit “gamle” liv som før uden at være bange for at træde forkert. Hvor er det godt at kunne smide alle de breve væk langt om længe, og ikke vente på hvornår alle de penge kommer til mig.
  Hvor kan mennesker dog være onde ved hinanden og misbruge andres tillid, som netop Patrick Guerin gjorde ved så mange. Jeg har heldigvis ikke sendt ham penge.
  med venlig hilsen
  Marianne

 6. Hejsan allesammans!!!

  Jag har kollat runt lite men nu har det minsan hänt en tjej har fått ett brev från kronofogden tack vare dessa lögnare. om ni andra vill läsa det så gå in på den här sidan —> http://www.fattiga-riddare.se/forum/ så hon vågar inte ännes gå till polisen för just detta..får jag sånt i min låda kan jag tala om att jag kommer polisanmäla honom samt tala med konsumentet..
  Jag har fått krav brev men jag har skickat det tillbaka oöppnat för nu börjar jag fundera på att byta efter namn även om jag direkt inte har råd med det så blir det nog sista utvägen för mig..

  Men vad tycker du om det peter om jag blir illa tvungen att byta mitt efternamn??

  1. Jeg tror ikke et navneskifte er løsningen Elisabet. Jeg kan ikke få adgang til hjemmesiden du henviser til, men det lyder meget mærkeligt, at firmaet bag Marcos von Ring skulle have sendt en sag til fogeden. Men jeg er ret sikker på, at fogeden ikke vil gå videre med kravet, hvis blot forbrugeren gør opmærksom på, hvad sagen går ud på.

 7. Hej!jag har oxå blivit lovad en massa pengar allt från 300.000 till 1.5 000000 har spelat på lotto enligt datum och siffror men typ 1-2 rätt har inträffat. Har börjat förstå att P.G har börjat slingra sig.

 8. Hej vet ni vem jag fick brev i från i dag då, jo Patrick Guerin med en avi som jag skall betala men det kommer jag inte göra mer än att polisanmäla honom samt företaget som skickar ut skiten till folk som får sina drömmar förstörda av den där vättgiriga knölen Patrick Guerin han kräver mig på 570:- men det får han inte sista paketet som jag fick skickade jag tillbaka..så får man en påminelse..visst men här går han på finito..men han skall få sig en polisanmälan i stället i från mig när jag blir frisk..sen är det kört för honom..så jag tycker ni kan göra en anmälan på honom..det blir bättre om polisen får mer anmälningar från folk runt i norden när det gäller såna som tror det kan göra såna dumheter..

 9. Tak for hjælpen 🙂 vil så prøve helt at ignorere ham, og håber at det hjælper.
  Rart at man kan spørge andre til råds.
  Knus til dig Inger fra Jette

 10. Hej Jette
  Smid brevene ud det gør jeg 🙂 og jeg har ikke modtaget breve fra dem længe.
  Da det er svindel kan de ikke kræve noget.
  hilsen Inger

 11. Hejsa. Jeg har nu modtaget min anden rykker fra Patrick Guerin, hvor han skriver at jeg skylder ham 390,00kr, dette skulle være for et hæfte kaldet Sabines hæfte.
  Jeg har aldrig modtaget dette hæfte, og har sendt ham en mail, hvori jeg har skrevet det til ham, men han reagerer overhovedet ikke på det, og jeg har ikke tænkt mig at betale for noget jeg ikke har modtaget. Han skriver også at det er den tredie rykker han sender mig, men det passer ikke, er der nogen der ved hvad jeg skal gøre? Han skriver også til mig på en forkert adresse, jeg bor ikke der mere, og jeg har skrevet i min mail til ham at jeg ikke mere bor der, men har selvfølgelig ikke skrevet min nye adresse. Jeg er så træt af at live ved med at få breve fra ham, og især nu, hvor han begynder at sende rykkere for noget jeg ikke har modtaget.Jeg har for noget tid siden svaret ham, fordi han blev ved med at skrive hr. Jette Kirkeby, så skrev jeg at det da var mærkeligt at med alt det han kunne spå om og se, at han så ikke også kan se at jeg er kvinde. Nå men hvad gør jeg, har ikke lyst til at betale, men bliver måske nødt til det?
  Hilsner fra Jette.

 12. Hej sarah!!

  Jag kan inte skriva på danska men där i mot förstår jag ditt språk..den som kommer från köpenhamn
  dom förstår jag knappast men de som kommer från jyllande förstår jag ännu bättre inte vet jag varför det skall vara så..

 13. Hvordan har i fået stoppet brevene?? for jeg aner virkelig intet om hvad jeg skal gøre 🙁 Bare virkelig irriterende at jeg bliver ved med at få de breve ind ad døren..
  Hjælp!!!

  Sarah

 14. Hej vill ni ha Patrick Guèrins hemsida..
  Så skall ni få den här–>http://www.patrick-guerin.com/
  För där står både namn och andress samt telefon nr..
  Och ni polisanmäl dem..
  (Jag vet hur ni har det just därför kollar jag med den här parick guerin men jag vet bara att jag aldrig kommer vinna så stort som han säger, jag vann ju inget. han sa vilken tid jag skulle spela gjorde ju som han sa men inte ett öre vann jag bara förlorade..kammade noll.)
  Som ni säger att ni har blivit lurade och skall spela vissa tider, har då inte vunnit något jag heller lovar ena till det andra inget stämmer mer än att man blir fattigare då.
  Patrick kom exp med en ny bank nr (ingen post eller bankgiro nr. han missade stort kan jag säga.haha) och sen står det inte bank andressen bara ett nr..vilken osis för honom då..
  Sen med det där hotet kan nog inte göra så mycket.
  Ni som har blivit lurade av dessa finns medium som är ärlig eller oseriösa..jag själv är född med gåvan,har hjälpt åtskilda men aldrig tagit betalt, och inte är jag rik utan fattig,Men jag vet inte vad jag skall säga..jag kan exp gå genom er alla för att se men jag brukar regel säga som det är och inga falska saker som vissa andra gör..
  Sen när ni får utskick från såna här medium backa i stället, det är inte de som skall ta kontakt med er utan det är ni som skall göra det.

  Sen det sista MARCO VON RING OCH PATRICK GUÈRIN ÄR DET SOM BLIR MÅNGMILJONÄRER PÅ DE VILL LURA SIG TILL PENGAR FRÅN OSS SOM ÄR FATTIGA..JAG ÄR INTE RIK UTAN FATTIG..

  Vet inte om det andra har skrivit om det är sant eller inte..
  Mvh Elisabet från sverige!!

 15. Jeg siger det igen: Hvor er det godt, at denne hjemmeside tager sig at disse problemer. Forhåbentlig bliver svindelen standset på et eller andet tidspunkt, selvom det virker uoverskueligt. Jeg har intet hørt fra fupforetagenet i over et år. De har åbenbart forstået, at jeg ikke lader mig narre. Hvis der nogensinde skulle komme mere, bliver det smidt direkte i affaldscontaineren. Til I andre, som også har modtaget breve fra de falske clairvoyante: Jeg ønsker jer al mulig held og lykke til, at få rystet fupmagerne af.

 16. Jeg har tænkt mig at give dem så meget arbejde som muligt så jeg sender det hele tilbage…lad dem bare bruge tid og penge på kuverter papir og lign. at der muligvis vil komme trusler om incasso ser jeg frem til… i øvrigt vil jeg da gerne betale ham “dem” når jeg vinder de 3 mill. kr som der bliver lovet. 🙂
  og ellers smid brevene ud lad jeg ikke skræmme af incasso trusler …De kan intet gøre det er bondefangeri og de tjener mange penge på folks naivitet.

 17. Hej Sarah!
  Jeg har prøvet at oversætte svaret fra Eva-Britt. Jeg håber, at du kan bruge det.

  Hej Sarah og muligvis andre med dig, som stadig bliver generet af et brev fra Marcos og Patrik. Selv gjorde jeg sådan her. Jeg har ikke betalt nogle regninger, selvom jeg blev truet med inkasso, og så en dag fik jeg inkassokrav fra Alektum Inkasso, jeg ringede dem op og forklarede, at det er et fupnummer, og bedrageri, og de har flere politianmeldelser på sig. Alektum Inkasso ville kontrollere dette, og jeg fik senere et brev fra Alektum, at sagen var lukket, og siden da har jeg ikke modtaget nogen breve eller fakturaer fra Marco og Patrick, bare så dejligt at slippe for disse to fupmagere. Kram Eva-Britt

 18. Hej Sarah och ev fler med dej,som fortfarande besväras av brev från Marcos och Patrik.Själv gjorde jag så här,jag betalade inte några fakturor även om jag blev hotad med inkasso,och så en dag fick jag inkassokrav från Alektum Inkasso,jag ringde upp dom och förklarade att det är bluff och bedrägeri och att dom har flera polisanmälningar på sig.Alektum skulle kolla upp detta,och jag fick senare ett brev från Alektum om att ärendet var avslutat,och sedan dess har jag inte fått några brev eller fakturor från Marcos och Patrik,helt underbart att slippa dessa två lurendrejare.Kram Eva-Britt

 19. Hej jeg har også i sin tid blevet fristet.. Men svarede dog aldrig på de breve jeg fik tilsendt.. Er der nogen der ved hvordan jeg kan få stoppet brevene? Modtager dem stadig selvom jeg har flyttet adresse.. Og det er rent ud sagt skide belastende..

  Vh Sarah

 20. Nu har jag fått svar från Allektum och dom säger sig har varit i kontakt med företaget och att dom inte sett till något som jag sänt tillbaka, det går ju bra att bara neka. De som står som fodringsägare är Patronize Ltd.
  Alltektum finns i göteborg och har tele; 031-34 80 100 och har öppet Mån-fre 8.00- 16.30

  Men jag ska ta kontakt med dom igen och förklara att jag inte tänker betala och att dom ska se upp med vilka dom har som fordringsägare. Få se vad det kan leda till.
  Ska även polisanmäla.

 21. Hej Tina.Du kan nog känna dej ganska lugn,Marcos hemsida finns inte kvar,han och fler med honnom har flera polisanmälningar på sig om bedrägeri och hot,mot oss alla som beställde gratis horoskop och en talisman,denna talisman skulle komma i ett paket som man hämtade ut på posten,men den kom i brevlådan,en liten rund sak utskurit i papper,ha det gott

 22. jag har blivit bombaderad med brev hem från Marcos, jag skickade tillbaka allt i ett stort brev. har nu inga bevis kvar – tyvärr. men jag säger bara det AKTA ER ALLIHOP..senast fick jag ett brev med HOT om rättsliga åtgärder om jag inte betalar pengarna för hans nedlagda tid på mig…
  jag beställde gratis horoskop och talisman men sen fortsatte de skicka brev hem utan avsändare så man måste öppna för att se vem som skickat.
  Har ni hittat mejladress? adress? telefonnummer?
  Jag är faktiskt riktigt livrädd – tänk om jag hamnar i rätten eller får kronofogden på mig för att jag inte betalar.

 23. Jag har också fått en massa konstiga brev och påminnelser, och hot om inkasso. Breven började komma från Marcus von Ring och sedan kom en massa smörja från Patrick Guerin. Jag har inte beställt något och tänker inte betala. Pengar vill de att jag ska sätta in på ifa International Ltd., Berthold von Graatz. Bank: Nordea, 9960 kto nr 414190405. Jag ska polisanmäla det. Har fått telefonnumret till bedrägeri: 08-401 05 60. Ska kontakta inkassot också. Detta måste vi sätta stop för!

 24. BRA att han försvann från sin hemsida. Men se upp för han dyker säkert upp i ett annat namn om ett tag!!!
  Han vill nog inte bli av med sina pengar som han lurar till sig.
  Jag har hjälp av rättsofferjouren och där kan jag få hjälp med att få pengarna tillbaka.

  1. Er der nogen af jer, der har mulighed for at sende mig de seneste breve fra Marcos/Patrick? gerne via mail. De er tilsyneladende holdt op med at skrive til mig, og jeg vil gerne fortsat lægge brevene her på hjemmesiden.

 25. Jag har också fått inkasso men jag letade reda på Alektums telefonnr på nätet och ringde. De stoppade inkassot så länge efter att jag förklarat hur det låg till att det är ett bedrägeri de håller på med och att de har flera polisanmälningar på sig. Om man gå in och titta på Marcos von rings hemsida idag så finns den inte kvar längre. Undrar varför???

 26. Hej jag ha även jag blivit utsatt för denna bedrägare. Ha nu sluppit brev i 3 månader. Men i veckan damp det ned ett inkasso brev från Alektum från denna bedragare. Ska betala in 801 kr inom 10 dagar för o slippa rättsliga åtgärder står det. Men det finns inget nr om hur jag kan nå dom. O det värsta av allt är att jag ej beställt något horoskop av denna bedragare. Ska man behöva betala in något som man ej begärt. Verkar ju helt sjukt det här. Kan han ha gjort ett eget inkasso brev eller vad?

  1. Hej Sabina, det lyder meget mærkeligt, at han skulle være begyndt at sende inkassobreve. Jeg har svært ved at tro, at et inkassofirma vil påtage sig at indkræve penge på vegne af en “clairvoyant”. Har du mulighed for at sende mig en kopi af brevet fra inkassofirmaet?

 27. Hej Lisbeth.Jag har också samlat allt material och smycken som ser ut att komma från en tuggummiapparat,ska också lämna över till polisen,och göra anmälan om hot och bedrägeri

 28. Jag har lämnat över allt material till Polismyndigheten. Har gjort en anmälan om bedrägeri och hot.

 29. Ud til højre med de svindler,smid deres breve ud lad være at åbne brevene, deres bøger m m er måske 50 kr værd og ikke en dyt mere du kan læse alt på internettet gratis om det samme som Marcus von Ring og kompani, det er de samme der stå bag det hele blot skifter de navne for at få nye dummerikker i fælden, det er faktisk strafbart det de lover folk mod at betale kr 450 eller 390kr som er deres normale billige tilbud som du nok aldrig får igen.

 30. Hejsa mbf.
  Det har jeg også, og der går så nogle gange 1 md, men så kommer der 3-4 breve samtidig.
  Søde hilsener fra Annelise von Cronfelt

 31. Jeg har skrevet for længe siden, men nu er det mindst 1 mdl siden jeg har hørt derfra HURRA.
  Hvorfor ved jeg ikke, jeg svarede bare ikke mange gange, prøv om det også hjælper jer.
  Stort hurre fra mig måske er jeg opgivet.
  Hilsen mbf.

 32. Min stille bøn går til den gamle Marcus von Ring, som efterhånden må have nået pensionsalderen. Efter mange års aktiv brevskriveri til alle os vil jeg meget håbe, at han nu trækker sig langt væk, og alt hvad hedder generations skifte må han glemme for min skyld.
  Om han så bosætter sig i Holland, Tyskland, Hong Kong, Irland, Polen, Australien eller Danmark eller alle steder på een gang med alle sine beskidte penge, det vil jeg lade være op til ham selv at bestemme.
  Bare han vil lade os være fri for hans modbydlige spam post og al andet møg fra ham og hans økonomiske medspillere.

 33. Det är samma här men jag har hotat med polisanmälan för bedrägeri. Jag tycker att alla som har råkat ut för detta skall göra en polisanmälan. Vi tydligen många så det kanske skulle lyckas att stoppa honom här i denna delen av världen

 34. Jeg fik sædvanlig brev med nogenlunde samme tidsinterval igen idag.
  Der stod ikke noget uden på kuverten. i det fleste andre kan f.ekspl. stå; Alle taler om dig, derfor skriver jeg til dig. Eller; Fortrolig – PENGEBREVSFORSENDELSE.
  På en eller anden måde samler jeg på dem uden at åbne dem.
  Jeg kan måske åbne et offentlig MOBIL bibliotek, ligesom et pølsevogn med entré :-))

 35. Hej
  Har ikke fået breve i ca. 1 md, så jeg håbede på, at disse mennesker bagved enten havde fået nok penge truet ud af folk til at finde ud af, om der ikke skulle være nogle nye uskyldige kunder dybt nede i den Islandske vulkan- eller de var blevet fanget, men..
  Igår fik jeg sørme et brev af min postdame, og mens vi talte sammen rev jeg stille og roligt brevet i stykker og gik 5 skridt hen til mit store arkiv og lagde det ned til mit andet affald. Postdamen kikkede og sagde intet, hun var helt paf.
  Jeg måtte fortælle hende om den brevterror, og det eneste hun sagde var: Fint du ikke læser deres trusler og giv dem aldrig penge!!!
  Hilsen fra Morten

 36. Jeg har også fået brev fra både Marie France og Maria Duval og Marcus von Ring og Patrick Guerin,jeg vil gerne lige sige at ingen af dem er svindler, men af og til vil de ha man bruger sort magi, og det er at gå for vidt,men alt ialt er det yderst kloge ord de kommer med til dig, du forstår dem blot ikke, eller du forventer bare at du her og nu kan vinde 7 rigtige i lotto, det kræver at du selv har en stærk tro på at du vinder, du skal forstille dig at du har vundet det er din egen tankers kraft der bestemmer om du vinder eller ej, Maria Duval sendte mig nogle tal som jeg selv måtte sætte sammen og jeg vandt første gang 6+tillægstal ialt 30.000 kr ikke dårligt for 340 kr som jeg betalte Maria Duval jeg fik samtidig en krystal som inderholder energi. Så du skal tro på det de vejleder dig i den rigtige retning,du skal bare være mere åben over for hvad de skriver,men de kunne godt nøjes med 200kr isteden for helt op til 450kr. Jeg har for mange tusinde kr bøger matriale fra dem alle 4,det er jo utroligt dygtigt psykolog arbejde de sender til folk, jo jeg tror på Dem alle 4 måske mest på Marcus von Ring og Patrick Guerin selv om det muligvis er en og samme person. PATRICK bor jo i Frankrig, og Marcus von Ring er jo en gammel mand og at det hele kommer fra Honkong og at de har Postboks i Danmark er lidt ireterene,en rigtigt adrs ville være at fortrække gerne med tlf nr lige som de gerne vil ha fra os,for megen legen skjul gør at det ligner svindel dvs til egen vinding.Lad os få navn og adrs på rette vedkommen så vil al mistanke forsvinde,kom ud af busken Marcus von Ring og kompani,det ville glæde os alle sammen. Held og lykke til alle jer som har fået ingenting ud af deres små bøger matrialer med mere. Hilsen en ægte Person med evner derhenaf.

 37. hej jeg hedder lourdes garcia jeg er også blevet kontaktet af patrick, de første par gange sendte jeg svarkuverter tilbage men jeg følter at noget var galt så hver gang han sender breve svarer jeg ikke. Jeg har fået et brev i dag den 16/5 men vil ikke svare, han skal stoppes nu. v.h. lourdes

 38. Jag har också den sista tiden fått kravbrev,med hotelse om rättsliga åtgärder.Men jag tänker inte betala för bluff och smycken som ser ut att vara hämtade ur tuggummiaparater för barn.Ja och nu har Patrick tagit över,när Marcos är på studieresa.Han har skickat ett brev till mej,som jag inte har svarat på,och jag har inte bett om hans hjälp,men han skickar kravbrev till mej.Hur ska man nu få stopp på dessa två lurendrejare.Vet inte om det skulle hjälpa att kontakta polisen,så att dom kopplade in ex Interpol och spårade var dessa bluffmakare håller till.Det finns ju inget telefonnr att nå dom på heller ingen E-mail adress

 39. Tack för jag hitta denna sida.Marcus skickar brev hela tiden fast jag har skrivit att jag inget vill ha. Nu kommer det påminnelser hela tiden betala innom 7 dagar annars rättsliga åtgärder,men jag tänker inte betala. fast det känns inte bra,hoppas bara att han åker fast.instämmer hur blir man av med det????

 40. Hejsa Vivi.
  Jeg sender brevene retur. Sætter et stort kryds tværs over kuverten og skriver med store bogstaver RETUR.
  Det er længe siden jeg har fået breve fra ham nu, men det har taget tid.
  Jeg har ikke sendt materiale retur til ham ellers.
  Held og lykke.
  Du skal endelig ikke betale.
  Hälingor fra Annelise von Cronfelt

 41. jag tackar också för denna informationen, fick idag 2 st exakt likadana brev från Marcos Von Ring det är påminnelser på inbetalningar jag inte gjort. Hur blir man av med detta???? Ser att många skickat tillbaka alla papper men ändå får betalningspåminnelser.

 42. Randi.
  Jeg vil opfordre dig til at samle dem sammen indtil videre. Han kan og ikke skal gøre noget. Lad os samle dem sammen og give dem til politikerne og justetsministrene og be´r dem indtrængene at stramme lovene omkring svineriet.

  Vi kan evt. samtidigt give beviserne til justetsministeriet med fælles indhold via denne site og kopi til medierne. Interpol SKAL også kunne bruges via evt. afgørelse fra det offentlige instanser.

 43. Carina.
  Jeg har et helt stak uåbnede breve hvor der står alt muligt plat og svindel uden på kuverten.
  Jeg samler dem og evt. kunne aflevere dem til offentlige instanser.

  Denne svindler hacker sig sikkert ind hos folk via spyware sammen med sine kumpaner, sikkert internationale cyberspace krimminelle bander.

  Nationale og internationale love og regler giver dem lov og vi kan evt. forhindre dem ved at være vidner for alle disse dybt kriminelle handlinger hvis vi står sammen og blive enige om hvordan vi takler igennem denne site og få politikerne og justetsministrene til at få øjnene op ved give dem beviser.

 44. Så har jeg fået brev nr.2 fra Patrick Guerin – der nu ved at pendulere kan få alle mine økonomiske problemer til at forsvinde. Han vil bl.a. finde de rigtige lottotal til mig….. bla bla bla. Jeg skal blot tilbagesende et skema over hvad jeg kunne tænke mig.
  Behøver ikke sende penge nu… Jeg har IKKE tænkt mig at gøre noget overhovedet.

 45. Tack för denna sida. Idag fick jag också ett brev från Patrick Guerin med ett fantastiskt meddelande trots att jag inte vet hur han fått fatt i mig. Men vad jag minns har jag för flera veckor sedan svarat på Marcos von Rings talismanerbjudande. Var nära att skicka in frågeformuläret men började Googla och fann bland annat dina inlägg som jag tackar för.

 46. Alt at dømme efter hans breve om hans medhjælpere fra østuropa der tilsammen udfører kontakt med ånderne ved fuldmåne, så tyder det også på at de udfører shamanisme, åndemanderi og sikkert voodoo via deres “talisman” breve o.s.v.

  Husk at mennesket er naturligt udstyret med åndeligt stor styrke. Det drejer sig kun om at være åndeligt bevist, ligesom clairvoyanter uddanner sig frem til det og i forvejen besidder naturlige åndelige kræfter.

  Men disse åndelige kræfter er blevet et urokkeligt tabu siden religionernes indførelse i europa og siges at være “udrydet” af “hellige profeter” o.s.v.

  Et målrettet og veltilrettelagt udførelse af moderne plattenslageri mixet med åndelige kræfter.

  Hvordan er jeres tid gået igennem tiden efter længere tid kontakt med Marcos von Ring og Co. ?

 47. När Marcos åkte på semester så tog Patrik över.och svarar man på Marcos brev,så får man bara en massa fakturor med krav på att betala innom 7 dagar.Jag har inte svarat på ett av Patriks brev,änndå så bombar han en med nya fantasier.Nä dom är nog svåra att få fatt i,det finns inget tele nr att söka dom på.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

relaterede indlæg

3D Secure udelukker ikke, at du kan få penge tilbage, hvis dit kort er blevet misbrugt
Tjek SMS-koden, ellers risikerer du at hænge på regningen
Hvad er der galt med disse reklamer?
Er det virkelig gratis at købe på kredit hos Leasy?